ב ר ו כ י ם ה ב א י ם

m i t a l y

New member
ב ר ו כ י ם ה ב א י ם ../images/Emo13.gif

ברוכים הבאים לפורום "הורים והוריהם". למי הפורום הזה מיועד? הפורום מיועד לכם ההורים, אשר ילדיכם כבר גדלו והיום הם הורים בעצמם. הפורום הזה גם מיועד לכם, ילדים, אשר גדלתם כבר והיום אתם הורים ולכם ילדים משלכם. לפעמים, במערכות היחסים עם הורינו וילדינו יש משקעים של עבר, חילוקי דעות עקב פערי דורות. ישנם תחושות קיפוח, חילוקי דעות על גידול וחינוך הנכדים. לעיתים ישנם בעיות בריאות ועקב כך שינוי באיזון המשפחתי ועוד... על כך נדבר בפורום הזה, נייעץ ונתייעץ, נשתף ונתמוך וננסה להגיע להבנה ולהידברות. הפורום הזה מיועד גם לשתף בדברים היפים והטובים שיש לנו עם הורינו/ילדינו. כיף לקרוא על משפחות מאושרות שחיות בהרמוניה תלת דורית, לא? הפורום הזה פתוח עבורכם 24 שעות ביממה לכתוב ולשתף במה שעובר עליכם. מי אני? אני מיטלי, נשואה ואמא לשתי בנות מקסימות ולי הורים אשר חיים כל אחד בנפרד עם משפחתו. אני כאן על תקן מלווה... אשתדל לתת מעט מניסיוני, לתמוך כמיטב יכולתי. שיהיה לנו בהצלחה.

alona 9

New member
גם אני פה../images/Emo140.gif

בשעה טובה ו
ב
ה
צ
ל
ח
ה. אלונה.

הרבה בהצלחה

רעיון הכרחי בהחלט, פורום כזה. רק הסיפורים על אמא שלי יכולים למלא פה עמוד ביום...

Bavmorda

New member
ברכות לפתיחת הפורום../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

נושא חשוב שגם קשור אלי בימים אלו
. בהצלחה

liat1953

New member
../images/Emo50.gifלפורום החדש../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

סומן וקוטלג כחשוב ויעיל. לא קל,מיוחד ומתאים לכל גיל(כמעט) בתקוה שיזרום ויפרח ויכיל את כל מי שזקוק ומי שמנסיונו יתרום. סוף שבוע נעים וטוב

למעלה