ובאיזה גיל הפסקת ללמוד?
ש שבלולה מבולבלה New member 15/6/06 #20 אני 34 ובגיל 18 בהחלט אוננתי אף יותר מ4 פעמים...וזה היה קורה יותר מפעם בחודש. אוננתי מלאאאאאאא.
ש שבלולה מבולבלה New member 15/6/06 #26 אל תשימי לב לתגובות...תעשי מה שנעים במינון שנעים, אני אוננתי יותר בגילך וזה ממש לא עצר לי את ההתפתחות...ח.חח.
אל תשימי לב לתגובות...תעשי מה שנעים במינון שנעים, אני אוננתי יותר בגילך וזה ממש לא עצר לי את ההתפתחות...ח.חח.
מ מלכךלנשים New member 15/6/06 #22 זה מעל לממוצע אבל לא לגמרי חריג, הייתי עם משהיא שסיפרה על 5 ביום בתקופות מיוחמות. אבל אישה שצריכה לגמור כל כך הרבה, בדרך כלל היא חיה במיטה. come to papa.
זה מעל לממוצע אבל לא לגמרי חריג, הייתי עם משהיא שסיפרה על 5 ביום בתקופות מיוחמות. אבל אישה שצריכה לגמור כל כך הרבה, בדרך כלל היא חיה במיטה. come to papa.
D daniella1980 New member 16/6/06 #27 כל עוד לא מדובר בהתמכרות ובפגיעה בחיי היוםיום שלך, אין עם זה שום בעיה. התמכרות היא לדוגמא כשקשה לך מאוד בלי (עד כדי שאת לא מתפקדת) ושכל פעם את צריכה יותר ויותר. אם מדובר בסך הכל בפורקן יומי ורגעים של עונג לעצמך, זה מבורך.
כל עוד לא מדובר בהתמכרות ובפגיעה בחיי היוםיום שלך, אין עם זה שום בעיה. התמכרות היא לדוגמא כשקשה לך מאוד בלי (עד כדי שאת לא מתפקדת) ושכל פעם את צריכה יותר ויותר. אם מדובר בסך הכל בפורקן יומי ורגעים של עונג לעצמך, זה מבורך.
D daniella1980 New member 16/6/06 #31 כמו שאמרתי תחת הסתייגויות הנ"ל, ב*עיני* זה מבורך. אני משוכנעת שהיא לא שואלת לרשותי וטוב שכך.
י יiנגyרמjx New member 16/6/06 #28 מה שבטוח עדיין לא קראתי תהודעות והתגובות של כל המשועממים והחרמנים שנמצאים איתי בפורום, מה שבטוח שזה עשה לי חשק לאונן.... עדיף עם עזרה... אז מי עוזר\ת לי??
מה שבטוח עדיין לא קראתי תהודעות והתגובות של כל המשועממים והחרמנים שנמצאים איתי בפורום, מה שבטוח שזה עשה לי חשק לאונן.... עדיף עם עזרה... אז מי עוזר\ת לי??
א אהוב יקר מוכר New member 16/6/06 #32 אין בזה שום פסול נגמרו הגברים הרציניים או שאת לא בעניין של בן זוג קבוע? אל תרגישי עם זה לא בנוח ! תני לאצבעות ללכת במקומך למחוזות רחוקים..
אין בזה שום פסול נגמרו הגברים הרציניים או שאת לא בעניין של בן זוג קבוע? אל תרגישי עם זה לא בנוח ! תני לאצבעות ללכת במקומך למחוזות רחוקים..
ה החשוב המיידי New member 16/6/06 #33 שיהיה לך לבריאות עזבי סטטיסטיקות,רק בקשה קטנה לא לכתוב ב.נ.י.ם ב.נ.ו.ת. קופץ לי לראש ת.נ.צ.ב.ה ת.ו.ד.ה
שיהיה לך לבריאות עזבי סטטיסטיקות,רק בקשה קטנה לא לכתוב ב.נ.י.ם ב.נ.ו.ת. קופץ לי לראש ת.נ.צ.ב.ה ת.ו.ד.ה
ה הרוח והחושך New member 16/6/06 #38 ../images/Emo6.gifהרגת אותי אם ההודעה הזאת "קופץ לי לראש ת.נ.צ.ב.ה"
D D a r k m a n72 New member 16/6/06 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif על החשבון ת.נ.צ.ב.ה " תגידי . נשמה . צריך . ביד . הרבה ? " << נא לקרוא במבטא רוסי כבד >>
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif על החשבון ת.נ.צ.ב.ה " תגידי . נשמה . צריך . ביד . הרבה ? " << נא לקרוא במבטא רוסי כבד >>