ב-מ-פ-י מ-ת-!!!

במפית

New member
ב-מ-פ-י מ-ת-!!!

לכל הכותבים פה שכותבים גם בהייד פארק, אתם בטח יודעים מיזה במפי!!! ובכן לפני כמה דקות הוא כתב שהוא נפרד מהפורום הייד פארק לתמיד!!! הוא כתב "לפני שאתן קוברות אותי חי", בואנה תחשבו על זה שעם זה עפר איזה פדיחות אלוהים!!! מסכן... הנה מה שהוא כתב: מאוד קשה לי עם פרידות... בדרך כלל אני נוהג להתפייד. פרידה היא מחויבות שאני לא אוהב...רק הידיעה שאני לא אחווה שוב דבר שאני אוהב וחשוב לי, היא קשה. אבל בכל זאת החלטתי להיפרד מכם.. כמו שצריך. זה לא יהיה פייר כלפי חלקכן, אם אעזוב בלי להודיע. אני רוצה לומר לכם,שאני קצת קראתי את התגובות, ואני מתייסר.. (אפילו שאתן לא יודעות את שמי, אני מביא לכן את עצמי, פותח את הלב, ומרגיש שסכין חודרת אליו.) מצד שני, אני לא יכול לשפוט אתכן, ואני אפילו גם מבין אתכן. אני מצטער שאני לא יכול להזדהות, ולמחוק אחת ולתמיד את כל ההשערות האלה.הייתי רוצה לסיים את הריבים ביניכם. תודה לכם על הרגעים היפים.. אוהב במפי. נ.ב- יפעת, אני לא יודע אם קראת את מה שכתבתי לך, אבל זה לא הכתובת מייל שלי, ואני באמת לא יודע מה קרה. אני מצטער. http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2341502 זה מזה לא נעים..

למעלה