ב י ז י ו ן!

חגי

New member
ב י ז י ו ן!

אחרי הליגה כתבתי שאכלתי אותה ביציאה לקרוס כיוון שלא התחשבתי בשעה ובשל כך פספסתי/ הפסדתי 13 דקות . יצאתי ב- 1413 והחשיבו לי את חלון 1400. הערה על כך קיבלתי מעמיר שהוא ללא ספק גולש מקצועי ומנוסה (בניגוד אלי חובב בעל מזל בלתי נסבל - ולא , איני אומר זאת בציניות כלל!). כשהגעתי הביתה מיהרתי להריץ את הטרקים בתוכנת COMPGPS וראיתי שגיא עשה את אותה פשלה ...רק שלגיא זה ממילא לא משנה - עוד שעה בטיסה יותר או שעתיים יותר...מה זה כבר משנה. מאחר והטרק של עמיר לא היה ברשותי נאלצתי להמתין עד ערב ראש השנה (אליום בערפית) ולראות איך עושים זאת נכון - כמו מקצוען שבאמת שם לב לזמן היציאה שלו - במיוחד אחרי שקיבלתי הערה ממנו בגול שיצאתי בחלון מוקדם ממנו . האמת שזכרתי את עמיר מתמהמה אבל האמת הערכתי שהוא לא היה רחוק ממני ומאחר ואני פספסתי 2 דקות תמימות ממש הזדיינתי בסבלנות מעצבנת כדי לראות איך עמיר מצליח להשאר בקשר עין קרוב אלי וכן מצליח לצאת אחרי 1415 - ובכך לקבל את חלון 1415. אז היום כשפורסמו הטרקים התגלתה אמת מכאיבה (לא לי...) - המקצוען מיהר והתיימר ובפועל פישל ויצרא ב- 1414 וזאת אחרי שביצע תמרון חזרה אבל כנראה ששעונו הטעה אותו בדקה. את המהלך כולו ניתן לראות בהרצת הטרק - מומלץ.

חגי

New member
בעייה עם חישוב הזמנים בהגעה

ואגב - מי זה טאקאהאשי אקירה? רק מי שמריץ את הטרקים בתוכנה מבין את שאלתי. @@@ - מדוע זמן הסיום אינו נקבע ברגע כניסה לרדיוס 400 מטר? כך חשבתי לפחות אבל בפועל הזמן נקבע ממש כשמגיעים לנקודה!!! ירון למשל הגיעה לרדיוס כמעט 2 דקות לפני שנקבע לו זמן הסיום!!!

חגי

New member
פרט מוזר ומעניין - שימו לב לטרק של

ירון שסוגר עלינו כל הזמן. בעוד אני ועמיר מבצעים טירמולים ארוכים במהלך הקרוס שבהם ניתן להבחין בסחיפה הברורה של הרוח (במיוחד אחרי תל עדשים - שנינו נסחפים דרום מזרחה כשהסחיפה שלי מהירה יותר כנראה בשל הקרבה לגבעת המורה המייצרת אפקט ונטורי) - ירון כמעט לא סוטה מהקו הישר לפיילון הבא! גם בקטעים הקצרים בהם הוא מטרמל לא ניכרת שום סחיפה למעט סחיפה מזרחה כאילו הרוח שיתפה איתו פעולה... מוזר ולא ברור לי הענין.

חגי

New member
להלן זמני הלג השני מתל עדשים לתבור

עמיר חולף עדשים ב- 1508 וממש נוגע במטרים ספורים בצילינדר 400 מטר של התבור ב- 1528 סהכ 20 דקות אני עובר בתל עדשים דקה אחריו ב- 1509 ומגיע לצילינדר ב- 1525.5 סהכ 16.5 דקות. מסתבר שההימור שלי אחרי הטרן פוינט ללכת לכיוון דברת השתלם באופן יחסי לביצוע של עמיר. ירון לעומתנו חולף את עדשים ב- 1524 ומגיע לתבור כעבור 9 דקות!!!!! מה זה???? הוא פשוט נשאב לתבור (טס עם מגנטים מיוחדים ...שוב שאלת ההיסחפות המוזרה ומיעוט בטרמולים)

חגי

New member
הערה בנושא הניקוד הסופי

שימו לב לפער ביני לבין עמיר בניקוד - 21 נקודות בשל הפער של דקה בהגעה לגול לעומת זאת גיא קיבל "רק" 15 נקודות פחות למרות שמבחינת זמן הוא מפגר בכמעט חצי שעה ביחס אלי. הסיבה לכך היא ניקוד גבוה על סעיף DEPARTUR וסעיף ARRIVAL. יוצא שלפעמים משתלם לצאת ראשון ומספיק שגיא היה קצת משפר את הקצב והיה יכול לסיים במקום שני בקלות.

ג ל נ ט י

New member
תגובתו של עמיר

הוא אכן תכנן את החלון ונראה ע"ג הטרק שהוא חוזר אחורה. אולם אוי ואבוי... הו אהשתמש בשעון היש שלא כוון...

ג ל נ ט י

New member
זה מה שקורה כשכותבים מהר

הוא השתמש בשעון היד שלא כוון כראוי. אני נוסע לניו יורק, נתראה ב 6 אוקטובר. טפלו בליגה כראוי :)

למעלה