ב"ט, לל"פ, חזל"ש.

ZWZWZW2

New member
בהר כנען הטמפרטורה צנחה בשעתיים ...

האחרונות ב - 2 מעלות ל- 0.3 כרגע

בועז ד

New member
אחר הצהריים-לפנות בוקר של יום א זה הטווח בו

יתכן שלג בירושלים,הטמפרטורות עוד צפויות לרדת בכמעלה ביחס לבוקר. בשעות הבוקר מדדתי 1.1 מעלה ברום 800 מטר (היה מעורב). בועז

tomerperi

New member
תתעודדו... אצלכם לא ירד שלג?

ברחובות ירדו רק 0.5 מ"מ מ 12 בלילה

liran124

New member
גשם בינוני ברמת גן

אפילו עבר כאן ברד קל לפני כמה דקות אבל נגמר מהר ...

חזאי 15

New member
ועדיין לא ראיתי שלג אפילו לא גמב"ש רק ברד

כנראה שהמעגל של 4 שנים בשבילי בלי שלג יעלה ל5. אולי ל5-10 דקות ירד שלג מעורב בגשם אבל זה לא זה. עד מתי די כבר רוצים שלג בירושלים

ofirna21

New member
בי-ם הרוחות החזקות מתחילת המערכת.טירוף.חבל

שאין משקעים .זה מסוג המערכות של ה500מב שהיה משנה הכל לעומת מערכות ש700 מב ו850 מב היו עושים את העבודה

טל 2010

New member
חברים אמרו שהשיא בין שבת לראשון

בלילה וגם זה דרדלה. אני מבין את התסכול מזה שלא היתה במרכז סערה רצינית כבר דיי הרבה זמן אבל לפחות בשביל הכבוד של עצמכם תהיו אובייקטיבים. אני קראתי אתמול תחזית של ברנע וזה מה שהבנתי, חבל על העצבים שלכם והכוונה לכולם כולל כולם. את זה אני באמת אומר לא כחזאי בכיר או משהו אלא רק כצופה מהצד. שיהיה לכם המשך שבת נעימה ומי יודע אולי בערב או בשעות הלילה נזכה בכל זאת להפתעה.

ODED11698

New member
לדעתי,הבעיה היא שלא היה מספיק קור

בכל השכבות-מינוס 0.4 מעלות בלבד לפי הסונדה,-21 ברום ו-10.3 בבינוניות-אלו נתונים לשלג מעל 900-950 מטר בלבד.נוסף על כך,אינוורסיה קשה שהקשתה על פסגות העננים וכך על הנמכת רום הקיפאון שבנקו היה גבוה. על אף זאת,יש תקווה שבהמשך היום שההרים מעל 900 מטר ייזכו לקצת לבן.הנמוכות יתקררו עוד במהלך היום וייעזרו אך מנגד יזיקו בכך שייעלו את האינוורסיה. עוד בעיה-הלחות מתרוממת עד מפלס 650-700 מ"ב ומקשה על פסגות העננים,ורום הקיפאון הוא 1300 מטר(תקנו אותו אם אני טועה).לכן, ירד שלג בהמשך היום,לקראת שעות הערב,מעל 850-900 מטר שעם קצת מזל ייערם מעט.אך הוא יהיה קל-בינוני בעיקר. לסיכום-לא היה שלג בירושליים מפאת תנאים גרועים בכל השכבות שלא מספיקים לשלג.אך יש תקווה להמשך,לפחות להרים מעל 900 מטר. עוד משהו- התצ"ל נראה לא רע בכלל ותומך בכך שהגשם ימשיך,לאחר סוג של הפוגה.:)

bnbn100

New member
הבטחתם יום סוער כרגע יש יותר שמש מגשם

אני כתושב חולון ראיתי יותר שמש מגשם ביומיים האחרונים..מה יהיה??

המערכת עד עכשיו כמעט בדיוק לפי צפי המודלים

זה שהיו כאלה שהפכו את המערכת לפסטיבל - זו על דעתם האישית בלב

Head Music

New member
לפני כרבע שעה בגבעה הצרפתית/הר הצופים

משהו קרחי לא ברור מענן תועה. היה לכמה דקות ופסק, מלווה בשמש.

yoad6

New member
שלג לפני רבע שעה בשכונת פסגת זאב בירושלים

גובה 704 מטר.

למעלה