ב--ו--ש--ה ו--ח--ר--פ--ה

kobster

New member
ב--ו--ש--ה ו--ח--ר--פ--ה

פשוט בושה ! הורידו את ערוץ ה-NBA והבטיחו שכל, ואני מדגיש שכל המשחקים ישודרו ב-5 או ב-5+ ... פשוט צחקו עלינו ... עבודה בעיניים ... בטח גם את המשחק היום (מס´ 2 בין הנטס לסלטיקס) הם לא ישדרו אתם יודעים מה, שמישהו יהיה גבר ויגיש תביעה ייצוגית ! הלוואי ומישהו יראה להם שהם לא יכולים לצחוק עלינו ... נשבר לי ... ... אין לי אוויר יותר חבל שאנחנו לא בארה"ב ! kobster

ARIBBA ASHKENAZ

New member
ומה אוהד הוקי כמוני צריך לומר ../images/Emo35.gif

לסבול את הלווין המחורבן של ה_ESPN ולראות בקושי משחק אחד ישיר כל סדרת הגמר האיזורית שגם משחק 7 בגמר הכולל לא ישודר ישיר במידה שיהיה אין מה לעשות,המונדיאל נחשב לאירוע הרבה יותר גדול מכל דבר אחר וזה העיקר

alon2222

New member
אני ביטלתי עכשיו את חבילת

הספורט. כשפורסמה ההודעה בעיתון לפני כמה חודשים שכותרתה : " אחרי הסיבוב השני של הפליאוף, (ערוץ ה נבא-41 בממיר הדיגיטלי) , חברות הכבלים יפסיקו את שידורי הערוץ" בעקבות הכתבה בעיתון התקשרתי לשרות הלקוחות ושאלתי אותם לגבי הכתבה ותשובתם היתה שהערוץ ימשיך עד לתום הפליאוף!!!!!! כידוע לכם ישודרו רק חלק ממשחקי הגמר האזורי. בעקבות הארועים---הערוץ בוטל לפני סיום הפליאוף (למי שעוד לא יודע). כתגובה למצב שנוצר , החוצפה והשקרים של אנשי התמיכה החלטתי לבטל!!!! את חבילת הספורט ולהשאר בלת ברירה עם ערוץ 5+. אני מקווה שגם אתם תמשיכו בצעד זה !!!!!!

למעלה