ב=ו=ק=ר=ט=ו=ב=! התעוררתי נימרצת ביותרררר מי פה?
D dinora12 New member 7/2/04 #2 בוקר בוקר../images/Emo95.gif אבל ניראה לי שאני עוזבת,אני לא יודעת עם אתם זוכרים אותי אבל מה שבטוח ששירן זוכרת אותי(אני מעיין*),אז אני חושבת לעזוב כי אני לא כותבת פה וגם אין לי מה ליכתוב פה אז אני מודיעה שאני עוזבת-אבל אל תידאגו, אני יבוא גם לבקר כשהיזדמן לי חברים
בוקר בוקר../images/Emo95.gif אבל ניראה לי שאני עוזבת,אני לא יודעת עם אתם זוכרים אותי אבל מה שבטוח ששירן זוכרת אותי(אני מעיין*),אז אני חושבת לעזוב כי אני לא כותבת פה וגם אין לי מה ליכתוב פה אז אני מודיעה שאני עוזבת-אבל אל תידאגו, אני יבוא גם לבקר כשהיזדמן לי חברים
D dinora12 New member 7/2/04 #4 דניאל,כנסי../images/Emo95.gif אני עוד זוכרת אותך,ואם את לא זוכרת אותי אז כנסי לפה
י יסמינוש בנשמה New member 7/2/04 #6 חח..סליחה אבל לא זוכרת ת'הודעה הזו. אבל אמרת שאת מעיין וזה מצלצל לי..חחח
ס סוכריה סנובית New member 7/2/04 #7 בטח מעיינוש שאני זוכרת אותך!!!! איך אני יישכח אחת כמוך??אהה???אההה?? ואל תעזבי איך אני בדיוק יידבר איתך????????????? תישארי!!!!! את נשארת????............תגידי שכן!!....תגידי תגידיייייייי!!!!
בטח מעיינוש שאני זוכרת אותך!!!! איך אני יישכח אחת כמוך??אהה???אההה?? ואל תעזבי איך אני בדיוק יידבר איתך????????????? תישארי!!!!! את נשארת????............תגידי שכן!!....תגידי תגידיייייייי!!!!
D dinora12 New member 8/2/04 #8 חחחחח,מאמי../images/Emo95.gif על תיקחי את זה אישית אני יבוא לבקר וליכתוב(למרות שאין פה בכלל על מה לדבר) טוב?,ווכלי ליכתוב
חחחחח,מאמי../images/Emo95.gif על תיקחי את זה אישית אני יבוא לבקר וליכתוב(למרות שאין פה בכלל על מה לדבר) טוב?,ווכלי ליכתוב
ס סוכריה סנובית New member 9/2/04 #9 תישארי!!!.....אני מבטיחה לך שיהיה על מה לדבר!!!...יאללה את נשארת! קבעתי!!!