ב ו ק ר - ט ו ב בוקר טוב לכולם שיהיה שלום וסופ"ש נעים ומהנה
D d a n i e l s 5 New member 19/4/13 #3 אני עוד עלולה לחשוב שאת לוביסט שלהם מקדם מכירות...... ואולי סתם סוכן מכירות שמזדהה עם סוכן אחר . אבל יפה להם שהם באו להגיד לנו בוקר טוב בחסות הפרסומת )))))) יצאתי לפרסומות...תכף אשוב
אני עוד עלולה לחשוב שאת לוביסט שלהם מקדם מכירות...... ואולי סתם סוכן מכירות שמזדהה עם סוכן אחר . אבל יפה להם שהם באו להגיד לנו בוקר טוב בחסות הפרסומת )))))) יצאתי לפרסומות...תכף אשוב
N N D R New member 19/4/13 #4 כשבאו לכאן בלי פרסומות מסודרת נכתב שזו פרסומות ויש למחקה. עכשיו כשבאים עם תג פרסום עסק צמוד וחוקי ואומרים על הדרך שב"ש, זה גם לא בסדר?
כשבאו לכאן בלי פרסומות מסודרת נכתב שזו פרסומות ויש למחקה. עכשיו כשבאים עם תג פרסום עסק צמוד וחוקי ואומרים על הדרך שב"ש, זה גם לא בסדר?
E EasyDNA New member 19/4/13 #5 NDR שבת שלום מלך כדרך נימוס אומרים שבת שלום לכולם למה לעשות מהומה מדבר קטן
ב בדד1 New member 19/4/13 #6 מחזיר שרשורים ישנים הייתי מחזיר גם את השרשור ההוא שפתח כאן ויכוח טוב בנושא
N N D R New member 20/4/13 #8 לא תמימות ולא היתממות ברגע שתפוז מאפשר את זה בצורה מוחצנת - זה הופך לליגטימי.
P Phoenix00 New member 22/4/13 #14 אני תוהה..... האם כשאנו מגיבים לברכה שלו, שאין בה, אלא רק כדי לקדם את עצמו לדחוף את מרכולתו, אנו עוזרים לו, או פועלים נגדו?
אני תוהה..... האם כשאנו מגיבים לברכה שלו, שאין בה, אלא רק כדי לקדם את עצמו לדחוף את מרכולתו, אנו עוזרים לו, או פועלים נגדו?