ב ו ע ה

ב ו ע ה

בוקר, 7.10 יורדת עם הקפה ביד למכונית שבחניה. מעונן, קריר, השמש בקושי רבע עיין פקחה, מפתח בסוויטש, מזגן.. ואני על הכביש.. לבד, סגורה בתוך בועה, אני, 88FM והמחשבות, ודווקא היום נזכרתי באבא, נזכרתי בפיז´ו הישן שנדלק בבוקר רק ע"י דחיפה בירידה, אבא היה מבקש ממני ומאחותי לדחוף את הפיזו´ מאחור, ואני מה זה התביישתי שיראו אותי דוחפת.. לוקחת שלוק מהקפה, התחלף האור ברמזור, מאחורי צפירה רועמת חודרת אל הבועה - מציקה.. stay by your man מתנגן לו .. ואני מזמזמת.... קר לי.. סוגרת מזגן ופותחת את ה-sun roof, שאון העולם פורץ באחת לבועה, אני כבר לא לבד... וטוב שכך! בוקר טוב עולם, בוקר טוב נוסטלגים.
 

gingit1

New member
בוקר טוב לכוווווווולם../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו יום טוב ושקט
 
בוקר טוב אדמורי - תקרא טוב!

כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת? כל מה שצריך כדי לעשות את האישה שלך מאושרת, זה להיות: 1. חבר 2. ידיד 3. מאהב 4. אב 5. מחנך 6. טבח 7. מכונאי 8. שרברב 9. מעצב פנים 10. חשמלאי 11. סקסולוג 12. פסיכולוג 13. מיילד 14. תרפיסט 15. אמיץ 16. סימפטי 17. אתלטי 18. נעים 19. רגיש 20. אדיב 21. חכם 22. בעל דמיון 23. יצירתי 24. מתוק 25. חזק 26. מבין 27. סובלני 28. זהיר 29. פיקח 30. שאפתן 31. החלטי 32. מלא-תשוקה 33. אמין 34. עשיר 35. מפנק 36. לארג´ כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: 하나. לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. 둘. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה. 셋. לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת. חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר, הנשיקה הראשונה, ווסת, ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... צריך: 1. סקס 2. אוכל נכון שאנחנו מציאה?
 

magy

New member
חונחוש ../images/Emo141.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo141.gif

מה היינו עושים בלי כל האנרגיות שלך על הבוקר? ההתמדה שלך, הנאמנות, והחיוניות הקבועה? תמיד מוצאת נושאים חדשים, תמיד אופטימית...... וקשה להתחיל את היום, לצאת מבועה אחת ולהכנס לאחרת. מהבועה השקטה, אחרי שנת הלילה , כמו יציאה מהרחם השקט והמוגן , אל המרחב הרועש , המסוכן, עם דרישותיו המשתנות. ומה שכתבת קודם, המחיש מאד את המעבר החד.
יום טוב לך ולכולם.... וכמו שכולם רוצים בזמן האחרון , .......רק לחזור הביתה בשלום.....
 
../images/Emo23.gifתודה נשמה ../images/Emo23.gif

ובאמת שנחזור הביתה בשלום, לא צריך חיים "גדולים" לא צריכה צילצולי פעמונים.. תני לי את הקפה שלי בבוקר, עבודה שתשחיז לי את הראש, לטיפה ונשיקה מאיש אהוב.. ואני מסודרת... לונדון לא מחכה לי - גן העדן פה! יאללה ממשיכה לעבוד..
 

magy

New member
אם עוד כמה מיליוני

יצורים אנושיים , היו מבינים את מה שאת מבינה...... העולם היה נראה שונה.......... בטח שלא כמו שהוא נראה כיום.
מגיע לך........
 

redredole

New member
והשלמה לדברי חונה- מה נשים

אוהבות לשמוע מהגבר שלהן 1. אני אוהב אותך 2. קחי את הויזה ואל תעברי את ה-5000שקל. 3. בואי ניפגש בבית קפה אחרי העבודה. 4. אל תלחצי. לקחתי את הילד/ה מהגן. 5. הערב אני מבשל. 6. עזבי את הכלים. אני אשטוף. 7. מותק האמבטיה מוכנה. 8. בואי נלך לבקר את ההורים שלך. 9. קחי את המפתחות של המכונית. 10. אני אשב לצידך ואת תנהגי. 11. את נוהגת נהדר. 12. את נראית בדיוק כמו לפני עשרים שנה. 13. את אימא נהדרת. 14. בואי נלך לעשות קניות בסופר. 15. עזבי סקס בואי נלך לאיזה סרט טוב. 16. בכלל לא מעניין אותי מונדיאל. 17. יש לך שבת שקטה הילדים ואני יוצאים לכל היום. 18. בואי נעשה מסיבת הפתעה לאימא שלך. 19. ביום השנה לנישואים ניפגש בפאריז. 20. את האישה הכי טובה בעולם. ויש גם את מה שהגברים אוהבים לשמוע מהנשים אבל כדי שהמנהלת לא תגיד כשיש כחול אדום מגיע אשלח זאת למי שיבקש זאת במסר או במייל.
 
למעלה