ב וקר טוב עולם ..

ב וקר טוב עולם ..

מה שלום כולם? התעוררתי עם כאבים עזים ברגל ..היו המון תוכניות להיום ,אבל מצב הרגל מאותת לביקור בקופ"ח ... יום נעים לכולם ... שלכם טלי

בוקר אביבי

השמש זורח ונעים מאד בחוץ , איזה כייף לקום לבוקר כזה לפתוח חלונות לרווחה לאוורר את החדר להכניס אויר טרי ורענן של בוקר אל החדר ול חיי החלמה מהירה טלי שלנו מקווה שקופת חולים יעזו והכאב ברגל יפחת

רוזהלי

New member
יום רביעי../images/Emo42.gif

נסיכתי, גם אצלנו יום אביבי בניגוד לקור שהיה אתמול בבוקר. תענוג לצאת מהבית. טלי, תרגישי בטוב.

יום הולדת

יום הולדתי חל מספר ימים לאחר יום הולדת של המלאך שלי ,שכבר לא זוכה לחגוג ...ושל נכדי האהוב...כך שכמו רב השמחות הוא מלווה בעצב והמון זכרונות תמיד ימי הולדת זה אישיו די רציני עבורי-זמן להרהר לאן הגעתי, לאן רוצה להגיע, מה פיספסתי בדרכי ומה גיליתי על עצמי ועל העולם בדרך למטרות אחרות.... כן עברתי כברת דרך בגילי המופלג ..
(,חצי יובל). ושמחה על כל שנה שעברה..מכל מה שעברתי למדתי והעצמתי ..כיום אני אדם שונה ממה שהיתי בעבר . למדתי דבר חשוב לדאוג לטלי...עם בעבר כולם היו לפניי היום אושרי וטובתי הועלו לראש סדר היום . ליום הולדתי תוכננה ע" חברי ,מסיבת הפתעה שנודעה לי מספר ימים מראש, מסיבת במסעדה של חבר . ובכל זאת הצלחו להפתיע אותי היה מאד נחמד ..המון חברים מתקופות שונות בחיי,שפע של כיבודים מוזיקה וכיופים ..מאד נהנתי ... זכיתי ... זכיתי בחברים טובים שמלווים אותי ונמצאים סביבי כשזקוקה להם.. זכיתי במשפחה חמה ותומכת . וזכיתי בחבר מיוחד שלקח על עצמו לדאוג לרווחתי ... מודה ליקום ויודעת שזה לא מובן מאליו . מזמנת לעצמי שנה של המון התחלות חדשות,של בריאות .. ...מזמנת לחיי זוגיות חדשה ...לימודים מענינים ...וחיים עשירים בעשיה אוהבת ומודה טלי

למעלה