ב=ה=צ=ל=ח=ה !

count on me

New member
ב=ה=צ=ל=ח=ה !

רציתי להגיד לכל הגאונים פה בפורום בהצלחה!! ליטלו'ש - אין עלייך! מי כמוך יודע את זה !, אני מאמינה בך שתצליחי..החומר יושב לך טוב טוב בראש...רק לקחת נשימה עמוקה =] ותראי שבסוף הכל הסתדר! את תקבלי ציון טוב...ותראי להן מזה :p לאפה משוגע - אני מקווה שאתה תיקח איתך הרבה הרבה דלי מיים...מספרים לא אוהבים ייבושים :p חחח אתה עם הציונים הטובים שלך...הכל הכל בזכות האמונה שלי! חחחחחחחחחחח שחר - חולהה עליייייייךךךךךךך ! שיהיה בהצלחה, אומנם לא מחר...אלא עוד חודש וחצי! אתה היחיד פה שבחמש!

facundo te amo

New member
חחחח תודה לך חביבתי D:

חביבתי זה מילה מצחיקה לא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה רבה רבה... מתה עלייךךךך מדויעין שולטת!!!

adi23e

New member
../images/Emo50.gif

בהצלחה מחר:) אני יודעת שזה לא תמיד עוזר כשאומרים להירגע, ולנשום עמוק, ולקחת בפורפורציות כי כשאנו בתוך מערבולת קשה מאוד להביט החוצה ולהקשיב טיפה להגיון.. א ב ל אני בכל זאת אמליץ לנשום עמוק ולהירגע ולקחת בפורפורציות. לא להיכנס לשאנטי, אבל גם לא להיסטריה. אם באמצע הבחינה אתם נלחצים - תזכרו שאלו בסה"כ מספרים.. (אפשר לדמיין אותם רוקדים..) לנשום,לחייך לעצמכם, לאסוף כוחות ולהמשיך לפתור. (זכרו להביא שתייה ואוכל...)

בהצלחה לכולם =]

נכון...מתמטיקה זה המקצוע שכולם פוחדים ממנו אבל תמיד יש איפה לשפר....איך לשפר... אתם תצליחו, כולכם! ובאמת מתמטיקה זה רק מספרים....ממתי מספרים מפחידים?!

למעלה