ב- "התיאטרון שלנו"

yaronrouach

New member
ב- "התיאטרון שלנו"

העלו אתמול בכורה למחזמר חדש לילדים בשם "בנצי". אני לא ארחיב בנושא, גם כי אין לי הרבה מה לומר (לא אהבתי את ההפקה, וזאת בלשון המעטה) וגם כיוון שסיכמנו להימנע מקישקושים על מיוזיקאלס לילדים. אך בכל זאת, חשבתי שיעניין אתכם לשמוע שהמוסיקה נכתבה ע"י יהודית רביץ. מוסיקה מקורית מקסימה בעיבודים מוסיקליים יפיפיים. מי שזה מספיק לו, שילך לראות. העלילה, אגב, מספרת על פיל שנולד צבעוני. החברים שלו חושבים שהוא מיוחד ומקנאים בו מאוד אך הוא בטוח שעדיף לו להיות כמו כולם ומחפש דרך לשנות את צבעו לאפור. יום טוב....

לונושקה

New member
אם אני לא טועה

יש כזה ספר....... שמספר על פיל שנולד צבעוני ובלה בלה בלה ובסוף הוא צבע לאפור אני חושבת............

The Boy From Oz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון

הספר בנצי הפיל לאח שלי הקטן היה את הספר הזה שהוא היה קטן. זה סדרת ספרים כזאת... כתב את זה פול משהו אם אני לא טועה

שגיא ק

New member
התיאטרון שלנו...

מפיק הצגות גרועות ומתחנפות לילדים... לא שווה ללכת להצגות שלהם.

yaronrouach

New member
המוסיקה בהצגות שלהם

נהדרת וזה חשוב מאוד. קח לדוגמה את "מה למשל" בו משחק ידידנו מר דניאל אפרת. הצגה מקסימה, לא מזלזלת באינטיליגנציה של הילדים ולא מתחנפת לאף אחד. אגב, דניאל, ראיתי אותך ביציאה מחדר ההלבשה אחרי ההצגה. נכנסתי אל מאחורי הקלעים עם המשווקת של התיאטרון (ששכחתי כרגע את שמה). הסתכלת עלינו במבט מאיים. מה קרה? היית עצבני? לא עשינו שום דבר רע!

actress

New member
המוסיקה בהצגה שלהם אין לי מילה רעה

כי אני דיי משוחדת אם לומר את האמת כי הקלידנית והמעבדת המוסיקלית עובדת איתנו אז הכל אחלה והכל נהדר. הייתי בסוזאן דלאל שערכו את ההצגות לילדים ויש שם גם שחקנית שעודת איתנו ואמרתי לה מה אני חושבת עליה אבל סה"כ יגאל מזרחי נורא מתוק שם וגם כולם אבל מה בטי עושה שם?

ווף

New member
תגידו מי משחק את בנצי עכשיו..כי..

אני יודע שיגאל מזרחי היה אמור לשחק אותו

actress

New member
כמו שרונן שהוא אחראי ופתח את התאטרו

אומר צריך ללמוד משחק קודם אבל ביננו צריך הרבה פרוטקציות לשם. דיברתי איתו והכל אבל עוד לא ניגשתי

למעלה