ב א ר י....רצית דעה כנה?..כך..

blue love

New member
ב א ר י....רצית דעה כנה?..כך..

המקום הזה בתחילת דרכו היה באמת בית חם ואוהב לכל דייריו. אנשים מיוחדים...שיחות מרגשות..שירשורים מלאי אהבה.. שירים שגורמים לך להיזדהות...ולפעמים להזיל דמעה.. ואז פשוט נעצר הכל...ועכברים החלו לצאת מהחורים...לחפש גבינה טובה לנגוס בה..כדי למלא את קיבתם הרעבה... פתאום במקום שירי אהבה ראינו שירי אכזבה...סיפורים על מוכרי אשליות.. קינאה שיכולה לגרום לריב בין חברים...והנורא מכל....ים של צביעות!! ובארי?....ביקשת שנגיד בכנות מה אנחנו חושבים..ומה צריך לתקן בפורום..? אז אם לא איכפת לך יש לי כמה דברים גם לאמר עלייך..!!! אז בוא נאמר שראיתי בך באמת חבר...אדם שלא הכרתי מעולם אבל ראיתי הרבה מהודעותייך..גם ב20+...תמיד הצטיירת כאדם הגון..וניהול הפורום נראה תפור עלייך בול.. עד היום!!! עד היום בארי...היום יצאו מפיך דברים קשים ביותר עליי!..דברים שלא האמנתי שאי פעם אני אשמע מאדם כמוך...שיחת צאט בחדר אהבה ורומנטיקה עם אשה צעירה... יעלי. אבל מה לעשות ואותה אשה צעירה מיד העתיקה הכל ושלחה אליי?... ואתה יודע למה היא שלחה לי את הכל בארי?...כי היא רצתה להראות לי מה אנשים חושבים עליי כאן... ושקראתי הכל בארי...קיבלתי חלחלה מאותו גבר שתואר על ידייך...לצערי הרב..אתה בעצם תארת אותי!!!! אין בי כעס אלייך בארי..בהחלט אין...אבל יש בי הרבה רחמים כלפייך... לראות אדם שכותב דברים כמו שכתבת עליי..לאחת שהוא לא מכיר בכלל...ומכפיש את שמי בלי להכיר אותי...קצת חוצפן הייתי אומר לא??..היי איש...אל תנסה להכחיש את הדברים כי הכל בsave אז תאמין לי שאני לא מגזים כלל.. אז נסכם ...? הפורום..פוטנציאלי עם כשרונות מדהימים... לצערי הרב...בגלל קומץ אנשים...אני לא אהיה כאן יותר... אבל בארי...שמת לב שלא פרטתי יותר מדי..מפעת כבודך איש יקר..(תתפלא אני עדיין מכבד אותך)..אבל מה שעשית היום פגע מאוד...ואני מקווה שתימצא את הדרך לתקן את המעוות... blue

ב א ר י

New member
בלו ידידי....

תאמין לי אם אגיד לך,אף שלא הייתה יעלי???? יעלי זה היה בלו לאב בכבודו ובעצמו ואני ידעתי את זה. אני מצטער אם פגעתי בך,אך אינני אוהב לשמור דברים בבטן,אני אומר לאדם ישירות מה שצריך. מפני שידעתי שיעלי זו אתה אמרתי זאת ישירות לך. אתה צודק אם הייתה יעלי שאני לא מכיר,לא הייתי מוציא מילה מפי,אך משום שידעתי שזה אתה,הוצאתי כל מילה ומילה,אך דבר אחד נאמר שאולי מדבר תכל`ס. אתה תרצה לדעת עוד אשמח לדבר איתך בפלא,התקשר מתי שתמצא לנכון,בשעות הבוקר ונדבר. אינני רוצה להצטייר כאדם רע,כי אינני כזה,אך תדע לא להגזים,כי אני לא חושב שנאמרו בשיחה הזו ביני לבינך (יעלי),דברים חמורים. עכשיו אני וודאי אשמע ממך שזה לא אתה היית יעלי.... הינך מוזמן עדיין להמשיך לכתוב כאן. סליחה ותודה בארי

blue love

New member
ב א ר י...כל כך חבל...

לפעמים גדולה של אדם להודות שטעה...ולא לנסות למצא סדקים בצד השני.. תאמין לי שאין לי כוונה להתפלמס איתך כאן יותר מדי.. ובאמת שזה לא יהיה לכבוד שנינו.. אגב יעלי?...זאת מישהי מהפורום...רק שזה לא שמה הרגיל...לכן לא זיהית אותה. ובארי...זכותך לחשוב עלי מה שרק תרצה...אבל להבא...אשמח לשמוע את זה ממקור ראשון...ולא בסיבוב... ולא...מצטער בארי..אני לא אכתוב כאן יותר...כי למדתי כאן שיש אנשים צרי עין...ושאנשים אוהבים להוציא את הלכלוך מהבית לכל השכונה... וזה בטח לא הבית הנקי והטהור שמצאתי כאן בהתחלה... בכל מקרה..שיהיה לך בהצלחה בהמשך... תשתדל ל``החליק`` כמה שפחות... blue

ייטב

New member
עוד לא אבדה תקוותנו

בתור אחת חדשה בפורום ושאין לה מושג על מה אתה מדבר רציתי שתדע שאני מעריכה את הכנות שלך ואת היושר. חבל שאתה עוזב.... אם בא לך צור קשר במייל שלי [email protected]

בארייייייי אני בהלם טוטאלי!!!

בארי, אני אוהבת אותך כמנהל הפורום, אתה כל כך מקסים, ואחזק אותך ברגע . מותר לך לאהוב לשנוא ולהביע דיעה, אנחנו כולנו וירטואלים. אבל כרגע קראתי תגובה קשה אליך, שים לב, זה רק אומר לך לעשות חושבים, כאשר שמעת את הצד שלי, אמרת לי רק דבר אחד, שאתה גם רוצה לשמוע את הצד השני. גם כאשר שמעת את הצד השני לא נידבת לי שום פרט רק אמרת לי, זהו מבחינתי הקשבתי לשני הצדדים ובזה זה ניגמר. אני מצידי סיימתי את הסיפור וכמובן שלא העלתי על דעתי לשלוח הודעות של הפרטנר הוירטואלי איתו התעמתתי, כי הבטחתי שלא אעשה בזה כל שימוש ולא עשיתי למרות שיכולתי להראות. עד היום אני יודעת שאימיילים שלי , איי סי קיו ועוד התערבבו כאן ונשלחו להרבה אנשים וירטואלים, אבל שמתי זין, כי רק אני יודעת מי אני. אני חופשיה, גרושההההההההההההה ושמה פס על כל הרכלנים, ושימותו הקנאים, יפה חתיכה ומי שהיה צריך לראות מת מקנאה. סליחה שאני נסערת. רק ראית לפי ההודעה בדיוק מי הבנאדם, איך הוא משתמש לרעה באינטרנט, רק ראית איך הוא שם לו כאן מרגלים או שזה הוא בכלל עשה זאת. רק ראית כמה שכל ישר צדקה, רק ראיתה בדיוק את האמת. הבנאדם מניפולאטיבי יש לו את אלה שהוא משתלט עליהן שתעשנה את כל העולה על רוחו. מענין אם הראש של הבן שלו חי וקיים הרי הוא נשבע בראש של הבן שלו שלא ידבר עלי, והוא דיבר, אני מקוה שאלוקים לא עמד בשבועותו ואל תגיד לי למה הגבתי זו זכותי המלאה. לא יודעת מי יכנס להודעה. אבל אם ובמקרה שרון נכנסה, אני חייבת לאמר שיאמר לזכותה שאיך ומה שלא יהיה היא נשארה נטרלית כל עוד מי שבסדר איתה היא בסדר איתו. וכך צריך להיות. אוהבת ומחזקת יונית יונית שלא שונאת אף אחד רק מגיבה כמו כולם.

ב א ר י

New member
בזה נגמר כאן בהקשר להודעה זו !!!

לא להגיב יותר להודעה זו !!!! אני ובלו לאב נדבר בינינו וזהו. בגלל זה ביקשתי להעביר את זה לפלא ולא על גבי הפורום. איתכם הסליחה. בארי

למעלה