בת 49 חושבת על עוד אחד

מצב
הנושא נעול.

גולי 46

New member
בת 49 חושבת על עוד אחד

בת 49 חושבת על עוד אחד
עם הילד בא התיאבון .... נשארו לי עוברים רוצה עוד ילד ילדה אבל הגיל קצת מפחיד אותי אוטוטו 49 מה אומרות ?

בידיים שלך

בת 49 חושבת על עוד אחד
עם הילד בא התיאבון .... נשארו לי עוברים רוצה עוד ילד ילדה אבל הגיל קצת מפחיד אותי אוטוטו 49 מה אומרות ?
בידיים שלך
היי,
אין הרבה מה להגיד, לכל אחת השיקולים שלה (כלכליים, עזרה, בריאות, סבלנות, רצון וכוח)
כן גם גיל זה פקטור, אבל חלק מהמכלול הגדול של השיקולים... יש כאן כאלה שעשו בגילך או יותר מבוגר וזה אפשרי.
הרי מבחינה בריאותית אם הרופאים היו חושבים שזה מוגזם לא היו מאפשרים זאת... אז בשורה התחתונה תתייחסי לזה כאל עוד פרמטר במכלול השיקולים ותחליטי (אבל הייתי כן מציעה להגיע להחלטה מהר)

גולי 46

New member
השיקול היחיד הוא הגיל

בידיים שלך
היי,
אין הרבה מה להגיד, לכל אחת השיקולים שלה (כלכליים, עזרה, בריאות, סבלנות, רצון וכוח)
כן גם גיל זה פקטור, אבל חלק מהמכלול הגדול של השיקולים... יש כאן כאלה שעשו בגילך או יותר מבוגר וזה אפשרי.
הרי מבחינה בריאותית אם הרופאים היו חושבים שזה מוגזם לא היו מאפשרים זאת... אז בשורה התחתונה תתייחסי לזה כאל עוד פרמטר במכלול השיקולים ותחליטי (אבל הייתי כן מציעה להגיע להחלטה מהר)
השיקול היחיד הוא הגיל
יש עזרה ויש רצון מה גם שגיליתי שלא צריך ככ עזרה שנהנים עם הילד זורמים איתו ולא הכל לפי הספרים. אז אתייעץ עם הרופא כי אני ממש רוצה. תודה על התגובה

כאשר יהיו לך 2, אני בהחלט חושבת שתצטרכי עזרה

השיקול היחיד הוא הגיל
יש עזרה ויש רצון מה גם שגיליתי שלא צריך ככ עזרה שנהנים עם הילד זורמים איתו ולא הכל לפי הספרים. אז אתייעץ עם הרופא כי אני ממש רוצה. תודה על התגובה
כאשר יהיו לך 2, אני בהחלט חושבת שתצטרכי עזרה
כבר אין כל כך זרימה. בלשון המעטה.

בכל מקרה, הייתי הולכת על זה. אם את מרגישה רצון ואנרגיה, לכי על זה. ואם יש לך עזרה, זכית!

קשה לתת עיצות

בת 49 חושבת על עוד אחד
קשה לתת עיצות
אני לא יודעת בני כמה הילד/ה, כמה עזרה יש לך ועוד
הגיל הוא לא הפרמטר היחידי בהחלטה שכזאת.
בהצלחה במה שתחליטי
איילת

מצב
הנושא נעול.
למעלה