בת 30. פגשתי בה אתמול...

בת 30. פגשתי בה אתמול...

את עוד מעט בת שלושים. מרגישה בסוף החיים. אין לך בעל, אין לך שני ילדים. חיה לבד בדירה הגדולה. אישה חופשייה סגורה בעצמה. את לובשת מיני קצרה חושפנית במיוחד. ומחשוף עמוק עם מעט מאוד בד. יוצאת אל הלילה לבלות עם כל הצעירים. מחפשת מה שאין אצלך בחיים של אנשים אחרים. עוגבת על איזה ילד צעיר עם שרירים. שרבוב שפתיים, לטיפה מהירה. 2 בלילה, אצלך בדירה. מהר מתפשטת, נותנת הכל. גונחת, צועקת, גומרת בקול. בכוס, בתחת, בכל חור ופינה, הוא נותן בך חזק, ואת, בתחינה: "הישאר את הלילה. בבוקר תלך" אבל הוא, כמו כולם, מאוד בנימוס, מתרחק והולך. ואת, כמו בכל לילה, נרדמת עם רדיו פתוח וחלום על גבר שעף ברוח. כן, נרדמת כל לילה, רק את והרוח, וחלום, חלום על גבר שעף ממך... לילה טוב, לילה טוב לך. (אחכה לך בגן החיות).

ferdinand

New member
בת 30++ פוגש בה יומיום....

כבר מתקרבת לארבעים. מרגישה בסוף החיים. יש לך בעל, שני ילדים. דירה ומשכנתא. חלומן של הרבה רווקות מזדקנות. לובשת את החלוק הלבן עם הפסים הכחולים. מתחת מציצים שדייך החשופים. אל מה את כמהה? עוגב עלייך, חושק בך. ואת שוכבת תחתיי - כבוייה. אולי היית רוצה להתעורר איזה בוקר לבד....

ופרדיייי../images/Emo175.gif

המיוחד והנפלא שבך זה שאתה כל כך מטבל את השיגרה זה היחודיות ששמורה רק לך לך לך ! אוהבת את כתיבתך

MDW

New member
מדהים

אני פשוט בהלם מהכישרון שלך לכתיבה את פשוט גאונית

המון תודה לשניכם

המון תודה לכל חברי הפורום הנהדרים. למען ההגינות עלי לציין שזה נכתב בהשראת שיר קיים... ושוב, תודה לכולכם. גם מי שלא הגיב.

../images/Emo48.gif לוגמת אותך../images/Emo99.gif

איי איזו כתיבה אממממ איזו לגימה שותה בצמא אותך ופליז לא בגן החיות מעדיפה בגינה ציבורית רק אני ואתה חחחחחחח

בת מלכה

New member
אם רק היית יודע...

אחח... אם רק היית יודע... פה לא רחוק, אגב, יש את גן החיות היפה ביותר באמריקה. מתי אמרת שניפגשים? ו.. תזכיר לי שוב, ליד התוכים או ליד הג'ירפות?

אני רוצה להיות

איתך בכלוב של האריות. שם תשרטי אותי כמו לביאה, אני אכנס בך כשור זועם, נשתולל לנו יחד, כמו זוג קופים מטורפים, וכל המבקרים יחשבו שאנחנו זוג יונים, ורק אנחנו, בשלנו, נזדיין כמו שפנים...

למעלה