בת 3.1

בת 3.1

הבת התחילה לענג את עצמה כשהיא לבד בחדר היא סוגרת את הדלת כשאני באה אליה ואומרת לה שמספיק היא אומרת שזה נעים לה והיא עשתה רק קצת אני לא רוצה לבוא אליה בגישה של אסור התחלתי להסביר לה שעושים את זה רק שלבד, ולאף אחד אסור לגעת/לראות חשבתי שזה עוד רחוק ממני האם התנהגתי נכון - איך ממשיכים מכאן?

אילתית 2

New member
התנהגת בסדר גמור

נכון שלנו זה מביך...אבל לילדים זה לא מובן ואין להם קונוטציה מינית..אלא גיללוי הגוף שלהם ומה שנעים להם פעלת נכון כשהסברת לה שרק כשלבד ואף אחד לא רואה או נוגע! זה חשוב מאוד ויופי שאמרת לה והיא מבינה את זה כי עובדה שציינת שהיא עושה זאת בחדרה לבד ועם דלת סגורה... איך ממשיכים? אותו דבר לעזוב אותה בעינין הזה לא לעשות מזה "עינין" וכמובן שלהסביר ולטפטף מדי פעם שוב את זה שאסור לאחרים לגעת..ולא לראות ממליצה בחום על הDVD "החברים של יעל" בעינין הגוף שלי אצלנו היא רואה אותו מדי פעם לבקשתה אפילו סיפרה על כך בגן והשאלנו את הדיסק לגן כדי שכל הילדים יראו וילמדו לבקשת הגננת

תודה

היה יום אחד שהיא התחילה ואני ובעלי אמרנו להפסיק מיד - וזה גרר בכי ועשתה דווקא ואז מייד שיננו את הגישה, נגמר הבכי ולא עשתה דווקא אז שוב תודה

אני כזאת בורה...

רק אתמול יצא לי לדבר על הנושא עם בעלי, ואמרתי לו שאני יודעת שרוב הבנים עושיםאת זה מגיל צעיר, אבל נראה לי שבנות רק מגיל ההתבגרות... מרגישה מטומטמת.

../images/Emo41.gifשאלה באותו נושא.

ליאן כבר כמה חודשים כשהיא רואה טלויזיה, מטה את גופה קדימה ומתחכחת עם הספה וככה היא יושבת לראות טלויזיה. אנחנו מתעלמים. אתן חושבות שצריך להגיד לה שעושים את זה רק בחדר? לא יודעת אם היא תבין למה. היא בת 3.אנחנו בדיוק מתלבטים בעניין.

היא מיה כבר את המושג "פרטיות"?

אם לא, אולי כדאי לנסות להסביר לה מה זה אומר. ואח"כ להסביר שיש דברים שעושים רק לבד בחדר. את לא ממש רוצה שהיא תעשה את זה מול זרים, נכון?

אצלנו בת שנתיים וחצי

עושה את זה בכל מקום ובכל זמן שבא לה. אני לא רציתי להגביל אותה, כי היה נראה לי שאפשר ליצור ככה תסביכים ורגשות אשם על הנאה מינית. בסך הכל זה נראה לי בריא להנות מהגוף שלה. זה באמת מביך את כל הסובבים אותה... כשהיא ביקשה ממני לדגדג אותה בפיפי, אמרתי לה שזה מקום פרטי ורק לה מותר.

hiraש

New member
הבת שלך בסדר גמור וזה שהיא הולכת לחדר מראה

שקלטה את עניין הפרטיות וזה נהדר. לגבי להגיד לה מספיק אני חושבת שלא כדאי אלא אם כן את רואנ שהיא מוותרת על דברים אחרים בכדי לענג עצמה קראתי בזמנו שזה ברור וטבעי ולרב עושים זאת כששקועים בפעילות מהנה שאינה דורשת פעולה (כמו צפיה בTV) אבל ברגע שילד מוותר על פעולות שאהב (לרדת למטה ללכת לחברים לשחק במשחק פעיל) ומעדיף את הפעילות הזו זה בעיה. אני ממליצה לך על "הגוף שלי הוא רק שלי" DVD של החברים של יעל מדובר שם על איברים פרטיים שלאף אחד אסור לגעת בשלנו ולנו אסור לגעת בשל אחרים על מגע לא נעים (צביטות של דודה בלחיים) על סוד טוב וסוד רע מועבר בשירים וסיפור עלילה נחמד ואהוב מאוד על בנותי (כיום בנות כמעט 4 וכבר שנה אצלנו בבית)

למעלה