בת 27 ומיואשת

qwert66

New member
בת 27 ומיואשת

מעולם לא הרגשתי התאהבות/אהבה/משיכה גופנית למישהו.
אומנם התחלתי לצאת עם בנים רק אחרי שסיימתי את הבית ספר.
יצאתי להרבה דייטים אבל רובם לא המשיכו מעבר לראשון/שני.
אני תמיד מרגישה שהבחורים לוחצים ואני בתולה ולא רוצה לשכב לפני שאני אתאהב.
עכשיו אני יוצאת כמה חודשים עם בחור מקסים שלא לוחץ ומוכן לקחת את זה לאט.
אבל עדיין, אני לא מאוהבת ולא מרגישה משיכה גופנית.
אני לא יודעת איך הדברים האלה בכלל אמורים להרגיש.
אנחנו מתנשקים אבל אני לא מרגישה שום דבר חוץ מהמגע הגופני, בכלל לא מבינה למה אנשים כל כך מתרגשים מנשיקות.
עכשיו הוא אמר לי שהוא אוהב אותי.
אני לא יודע מה לעשות.
מצד אחד, הוא מוצא חן בעיניי (וזה המערכת היחסים הכי ארוכה שלי). ואולי זה מספיק?
מצד שני, אני מרגישה שאני מרמה אותו כי אני לא מרגישה אהבה/משיכה גופנית כלפיו.
מצד שלישי, אני מעולם לא הרגשתי דברים כאלה ואני בספק אם אני אתחיל לצאת לדייטים ואפגוש מישהו שאני אתאהב בו.
אני לא יודעת מה לעשות.
אני מרגישה שמשהו לא בסדר איתי.

שלום

השאלה הכי חשובה היא, כמה טוב לך בקשר הרגשי אתו. זה מה שמעיד, כמה את אוהבת אותו. אם את אוהבת אותו כאדם, כדאי שתהיי אתו. משיכה בסיסית מספיקה. עשי מה שנעים וטוב לך וזרמי עם הקשר.

lolypop6

New member
אם את לא נמשכת לבנות, לבנים את כנראה נמשכת:)

או שאת א-מינית וזאת גם אופציה...או שפשוט את צריכה זמן בשביל להכיר את הבנאדם ועל פיו להמשך אליו- שזה ככה גם אצלי למשל.. אני לא יכולה להמשך למישהו רק בגלל שהוא נראה יפה... וכמו שכתבת, אני מבינה שרק לבחור שאת עכשיו איתו באמת נפתחת ונתת צ'אנס מעבר ל2 דייטים..אז יכול להיות שהוא באמת לא מושך אותך ולא מרגש אותך ואתם לא מתאימים לקשר רומנטי.. אבל לפחות את יכולה להגיד לעצמך שהנה כן הצלחת להפתח למישהו, וכן יש כאלה שיהיו סבלניים איתך.. קשה לי להגיד לך אם את צריכה לחתוך את זה.. יכול להיות שמקור הבעיה שלך זה הפחד שמשתק אותך ואת הרגשות שלך..יש בך משהו שמפחד לתת את הלב שלך ואת עצמך ולהתקדם הלאה.. ויכול להיות שבאמת הבחור לא מושך אותך.. אז תחשבי עם עצמך על העניין הזה:)

קודם כל - תרגעי (-: הכל בסדר,

את אמנם בת 27 אבל תאכל'ס, מבחינת ניסיון מיני את בדיוק כמו כל בת 16 ממוצעת ולכן, התהיות והדילמות בהחלט במקום. את פשוט מתחילה עכשיו ולא אז, בזמנו.

תני לעצמך זמן. אל תתפשרי, אל תמשכי מה שלא נמשך. אל תחי מתוך פשרה, בטח שלא בגיל שלך כשאת פנויה רגשית ואחראית על עצמך בלבד.
אז אל תילחצי,
אם את לא מרגישה מאוהבת בו, אל תמשיכי איתו כי במיטה ובכלל בחיים הזוגיים שלך, הפן המיני צריך להיות ער ומסופק. והוא מתחיל ממשיכה, מהתאהבות ממיסה, תשוקה.

תני זמן לזמן וצאי עם בחורים שאת מרגישה שעושים לך את זה! לא לוותר !!
כשאת יוצאת עם גבר, את צריכה להרגיש בעננים!!

דווקא שווה בדיקה

אם את לא חשה שום משיכה, בכל זמן שהוא,
יתכן ואכן יש לך בעיה הורמונלית וכדאי להבדק על ידי רופא.
אני לא אומר שאת חייבת להמשך למי שאת יוצאת איתו, אך את מתארת מצב
שנמשך לא מעט זמן, ועדיין לא חווית משיכה או עוררות מינית.
אם נשיקה לא מעוררת אותך, כדאי לבדוק. אם את מרגישה שמשהו לא בסדר - וזה לא בהכרח נכון - לכי לבדוק בבדיקת דם.

Megie

New member
היי..

אני לא רוצה להיות נחרצת בדעתי אבל מכל מה שתיארת זה נשמע כמו א-מיניות...או בשפה גבוהה "אסקסואליות" שבגדול זה העדר משיכה מינית שבאה לידי ביטוי בכמה דרכים ורמות-ומאוד מתארת את מה שאת מספרת..אני מציעה לך לפנות לפורום אסקסואלים בתפוז...אולי יוכלו לפרט ולעזור יותר..
בכל מקרה גם יכול להיות שפשוט עוד לא מצאת את הבחור שבאמת משך אותך..

למעלה