בת 20 עם שאלה מטרידה

בת 20 עם שאלה מטרידה

שלום! אני חיילת בת 20 בריאה אבל מידיי פעם אני פתאום רואה ניצנוצים לבנים מול הפנים זה לא קורה אחרי שינה או כשאני עומדת ממצב של שכיבה פשוט בפעולות יומיומיות זה קורה בכל מקום אני רואה ניצנוצים לחצי דקה בערך ואז הם נעלמים מה זה יכול להיות? אשמח לכל תשובה

ינוקא1

New member
אולי

פיות טובות ?

Assaf Feldman

New member
מומלץ לגשת לרופא עיניים

המצב יכול להיווצר ממספר סיבות, כדאי לעשות בירור (לא צריך להבהל, אבל צריך לבדוק)

תודה

חחח הלוואי ואלו היו פיות אבל אני ילך לרופא עיניים ואבדוק בפורומים לרפואת עיניים תודה רבה!

עוז46

New member
ניצוצות מול העיניים

אני ממליץ בחום להגיע למיון ולא לחכות לתור לרופא. ישנם כמה תופעות שצריך לשלול כמה שיותר מהר. לגילך הסבירות נמוכה אבל לא ההיתי מזלזל בסימנים. להגיע למיון ולתאר את הסימנים. בהצלחה

אבל זה לא הבסיס יומי

זה קורה בתדירות נמוכה ואני שמעתי שבאפילפסיה יש תתופעה הזאת אבל לי ממש אין מה זה יכול להיות? כאילו איזה מחלות נלוות לזה?

עוז46

New member
לא קשור לאפילפסיה

ישנם כמה פטולוגיות הקשורות למחזור הדם, שאחד התסמינים ריצוד בעינים. רצוי לגשת למיון בהקדם בכדי לשלול את המקרא של בעיות אלו. כי אם כן, אז רצוי לגלות בהקדם.

מיון ?

אולי להזמין אמבולנס? קצת שכל בריא..אפשר להתייעץ עם רופא המשפחה זו לא בעיה אקוטית וחדר מיון הוא לא הכתובת

אסתר84

New member
לגבי אפילפסיה

יש כל כך הרבה סוגים שלא בטוח שזה לא קשור לאפיזודה כזאת או אחרת של אפילפסיה. שווה לבדוק את זה מול נוירולוג. חג שמח אסתר

yoramg007

New member
בבדיקה מרחוק שאפשרית בביורגונומי

מתקבל שאת נמצאת במצב של חולשה כבר כשנתיים ומכאן נובעים הניצנוצים שציינת. הייתי משייך את התופעה למחסור באנרגיה בגוף וגורם ככל הנראה ללחץ דם נמוך מהרצוי, תופעה שבטיפול הביורגונומי אפשר להתגבר עליה בקלות יחסית. האם יש לך מידי פעם דפיקות לב חזקות מהרגיל ? _______________________________________ יורם גני - מטפל ומנחה סדנאות ביורגונומי 054-4449636 האתר שלי: http://www.biorgonomy.com

התשובה שהכי תואמת להרגשה שלי

התגובה שלך דיי תואמת לכל מה שאני מרגישה באמת אני מרגישה מחסור באנרגיה ומה זה ביורגונומי? וכן יש לי דפיקות לב חזקות לפעמים וזה ממש מלחיץ אותי,מזה יכול להיות? תודה רבה

yoramg007

New member
אודות הביורגונומי מזמינך לקרא באתר שלי

הטיפול הביורגונומי מפסיק את משיכת האנרגיה מגופך ובהדרגה העייפות נעלמת, כמו כן יש בו התייחסות ספציפית ללחץ הדם ולדפיקות לב, בטיפול אנרגטי ללא תכשירים או תרופות. אשמח לשוחח איתך ולעשות לך אבחון רפואי מעמיק, שבביורגונומי אפשרי גם טלפונית מרחוק. ______________________________________ יורם גני - מטפל ומנחה סדנאות ביורגונומי 054-4449636 האתר שלי: http://www.biorgonomy.com

תודה רבה אבל

אני אדם סקפטי ואיני מאמינה שטיפולים הוליסטים באמת עובדים תודה בכל זאת על עזרתך נתת לי כיוון לתחילת הטיפול תודה רבה

yoramg007

New member
כאדם סקפטי הנה התשובה שכתבתי לסופגניית האימה

גישת הביורגונומי שונה האופן מהותי ממה שמוכר לרובינו וגם לך הסקפטית ובזכות זה, רשמה הצלחות לו מבוטלות, במקומות שנראו חסרי סיכוי. בהרבה מקומות כתבתי את המשפט המקומם, שלא על בירכיו חונכנו והוא: "בריאותינו איננה תלויה כלל ועיקר באורח החיים אותו אנחנו מנהלים, ואפילו יהיה הבריא ביותר אלא, מהשפעת גורם חיצוני שאין לנו כל שליטה עליו" נכון לא נעים להודות במצב זה ולכן רובינו מתעלמים ממנו או מדחיקים אותו, אולם ברגע שנבין זאת, נוכל להתגבר ולטפל בגורם חיצוני זה המוגדר בביורגונומי כ"משלים האנרגטי" שלנו שבמצוקתו מושך מאיתנו אנרגיה וגורם ישיר למרבית בעיות הבריאות והוא הסיבה העיקרית לרוב המחלות הכרוניות וגם לתופעת המעי הרגיז. לצערי, רק בריפוי בגישת הביורגונומי ישנה התייחסות ל"משלים האנרגטי" או בלשון עממית לזיווג משמים שלנו ומכאן הצלחתו וזהו המפתח גם להבראתך. הסקפטיות שלך מובנת לצערי גם לי, אבל ברגע שתתודעי לריפוי מופלא זה, היא תעלם. לפני הדחייה על הסף, הכנסי לאתר ודברי איתי, תודה. ______________________________________ יורם גני - מטפל ומנחה סדנאות ביורגונומי 054-4449636 האתר שלי: http://www.biorgonomy.com

למעלה