בת 17 עם בן 25-26?

AYELET1

New member
בת 17 עם בן 25-26?

שמעתי מן סיפור כזה: בת 17 (וזו אגב לא הבת שלי!!!) שמקבלת שעורים פרטיים במקצוע כלשהו, שמעה מהמורה הפרטי שנמצא באמצכע שנות העשרים שהוא שם עליה עין. מה הייתם אומרים על כך? מדובר בקטינה. על פי החוק אם יעשה איתה משהו (יחסי מין למי שלא הבין
) הוא עבריין. אך מעבר לחוק, מה הייתם עושים אם היה נודע לכם דבר כזה? מתלוננים? מבליגים? האם יש הבדל כאשר האישה היא המבוגרת או כאשר הגבר הוא המבוגר? ןמה לגבי בת 14-15? מוזמנים לחוות דעתכם

yossi_gu

New member
אני מכיר

זוג שתחילת דרכם היתה כזו והיום הם נשואים באושר.

חני ב

New member
לחכות

עוד שנה היא בצבא, ואז הכלללללל מותר לה. לגבי אשה "מבוגרת", היה לנו דיון בזמנו, כאשר הבחורה שדיברה ברדיו כבת 26, אהבה לפתות ילדים, כן, ילדים כבני 14-15.

מהצד ההפוך של הירח

התנין הירוק (ההוא עם הכומתה התורכיז המשופצרת להפליא) בהיותו בכיתה י"א- החל מערכת של קשר בן שנה עם אישה, בת 26, סטודנטית להוראה(אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לתלמידים שלה, אם היא תלמד בתיכון). אנחנו בהתחלה אמרנו" רומן של קיץ" לא נורא, שיבלה. אח"כ אמרנו " רק שהמינון יהיה סביר ולא היסטרי" אח"כ אמרנו " יותר טוב אהובה מבוגרת מאשר מדיחה לסמים" אבל בסוף נשברנו (אבא נשבר) - והחלטנו לנתק את הקשר. לאורך כל הזמן לא הבענו הסכמה לקשר, אמרנו שהוא מקלקל לעצמו חוויות נעורים שלא ניתן יהיה להחזיר אותן לאחור. היום-הוא מודע לכך שהקשר איתה, הוא זה שפגע ביכולת שלו ליצור תקשורת אינטימית עם נערה בגילו. הוא אומר שהמחיר היה שווה וכדאי. אני לא מסכימה איתו. עד היום אני לא מבינה את הגברת, מה היא חיפשה אצל ילד שצעיר ממנה ה-9 שנים. יש הבדל אם הגברת בת 50 והאיש בן 41, ששניהם פחות או יותר מבוגרים, לבין צעירה בת 26 וילד בו 17. אז התשובה היא - מתלוננים ,לא. כי נראה לי שזה חלק מהמעשים שעלולים לגבש זוגיות שבעיננו נראת לא נכונה. אבל בהחלט לא מבליגים. מסבירים ומסבירים ומסבירים. ומקווים לטוב.

מה את לא מבינה?

הבן של אחותו של שקספיר אינטליגנטי כמוה אז למה אחותו לא מבינה מה מוצאת בו ילדונת טיפשונת בת 26?

מה עושים עם הלשון?

בחורה בת 26 אמורה לרצות חיתונים עתיד ודברים כאלו, לא? מה יש לה לעשות עם ילד (ילד!!!) חמוד מקסים וממזר בתיכון. אפילו לבית של ההורים שלה, היא לא יכלה להביא את התכשיט, שהאבא שלה לא יחטוף התקף לב. למעונות הוא היה מתגנב בחשיכה... איזה חיים אלו? בחיי שאני מבינה אותו. מה יכול להיות יותר מרומם אגו למתבגר הורמונלי, מלא פצעי בגרות, מאשר אישה בוגרת שמלמדת אותו את כל התורה מא-ת ולמיטב ידיעתי הם גם עברו לא-ב הלועזי. אבל- בין הצרכים שלו שלגמרי ברור לי מה הוא מצא בה. והצרכים שלה? טוב, בשביל זה אני האימא המרובעת שלא מבינה שומדבר בבית הזה. אגב, אחיו הצעיר, החגב המעופף בשבת בשיחה עם הגדול, מספר על קשר עם חברה שאזל, והיא הייתה מדריכה בתנועה בת 17 (הוא מגרד את ה15 מלמטה). אני למודת ניסיון עבר, מייד עוברת לפוזת תחקירן טלוויזיה ותוהה. מי זו, מה זה, ואיזה היכרות הייתה לך איתה כבר? הוא עונה לי בחיוך המקסים שלו(2 גומות חן הרוויח בפיס) "היכרות לשונית בלבד" אימא אהבלה מרובעת, אומרת תוך אנחת רווחה" אה, נו טוב, רק דיברתם" הוא אומר לי- אימא יש עוד כמה דברים שעושים עם הלשון. נדבקה לשוני לחיכי למען האמת. בן 15??????? הוא

bimbo.

New member
אש"שית יקרה, ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האם באמת אינך מבינה את הריגושים העצומים למתבגר כשהוא מתגנב למעונות בחושך? אני בטוחה שהוא הרגיש כמו אביר בימי הביניים, שהתגנב מתחת לחלונה של הנחשקת תוך סיכון חייו. אם כי לא נראה לי שהוא שר לה סרנדות, כי אז כל הסטודנטים היו מצטרפים. ומה היא מצאה בו? להט נעורים והתלהבות של מי שלומד את החיים. זה לא משהו שכדאי לטרוח למענו?? וחוץ מזה, הסיפור עם הלשון היה מ-ש-ג-ע!!!!!!!

גלי®

New member
שנהיה נאיביים ונעמיד פנים שמישהו

שואל אותנו בכלל ? לא הבנתי מה העניין , זה שהיא בת 17 והוא בן 20+ ? לספר לך שחלק די נכבד מהקטנות האלו הרבה יותר מתוחכמות מגברים בני 40 , על אחת כמה וכמה מ"ילדים" בני 20... הרי אם הן מחליטות לעשות משהו , הן יעשו אותו בהסכמתנו , או מאחורי גבנו ...(מה שיהפוך את זה למסוכן פי שתיים) מה נותר לנו לעשות ? להחזיק אצבעות ולהתפלל חזק , שמשהו ממה שניסינו להכניס להן לראש , במשך האי-אלו שנים שקדמו , אכן ישאר שם , ולא יפרח מראשן עם גל ההורמוניזציה הראשון שתוקף....

vered4

New member
כל שנה בגיל זה כמו חודש אצל פעוט

נניח שאם היה מדובר על אשה צעירה בת 18 וגבר בן 40? אז אם הבחורה בת 17 והגבר בן 26, האם ההבדל כל כך גדול? בת 17 היא כבר לא קטינה לפי החוק. אבל כשהן יותר צעירות, ההבדל המנטלי הולך וגדל. ויכולת ההשפעה והלחץ של המבוגר גדול מאוד. אני הייתי מתנגדת למערכת יחסים שכזו, והייתי מקווה שההשפעה שלי עדיין מספיקה.

yalyul

New member
טוף, חוץ מלנאום נאומים ולהתפלל אין

מה לעשות !!! לאלוהינו היתה "מבוגרת" שנה בכינו התחננו ביקשנו הסברנו שום דבר לא עזר. התיעצנו אמרו לנו- הוא מגלה עכשיו "יבשות חדשות ואנטומיה " מה שהיא עושה בנות גילו לא מעיזות (????) וכשיגמור לגלות את היבשות החדשות ימאס לו ממנה וכך היה, יום בהיר אחד היא נעלמה מחיינו. ותאמינו לי שזה קצה הקרחון בסיפור ההזוי הזה.

yalyul

New member
מבוגרת מספיק כדי להכניס

את קולומבוס לכיס האחורי... ואת מגלן לקידמי יכול להיות שהיו לה עוד כמה כיסים נסתרים אבל הם היו מלאים בעשית מצוות...

היא הייתה קנגרו?

איזה כייף. רק לי הייתה קוביה בלונדינית , בלי צלעות שוות. אחותו חולמת על קנגה בלילות ללא רו.

למעלה