בת 12 רוצה עגיל בפופיק...

כרקןמג

New member
בת 12 רוצה עגיל בפופיק...

שלום,

נכנסנו ל"אזור הדימדומים" של הגיל שבו מוכנים לחורר את הגוף (לסבול כאב ואולי אף זיהום) בשם אידיאל יופי כלשהו. הטריגר: חברה עשתה. התנגדנו והיא בכתה (כבר מזמן לא עשתה סצנת בכי). לפני שבוע רצתה "הליקס" או משהו כזה (עגיל בצד העליון של האוזן). דוקא הסכמנו אבל בינתיים שינתה את דעתה - חייבת עגיל בפופיק!

מה דעתכם? זוהי לי הבת הבכורה כך שלא התנסתי עדיים בקטעים אלו ("מחכה" כבר לקעקועים...)

אשמח לתגובתכם,

תודה!

3תיתי

New member
ואני רוצה מטוס סילון. זו תגובתי.

וזו גם היתה תגובתי, אם ילד שלי היה מבקש פירסינג בכל מקום שהוא, כולל תנוכי האוזן.

הבן שלי רוצה תספורת גלאח בצדדים ושיער במרכז

מוהיקן.
שבועות הוא מנדנד. לא יודעת אם לאפשר לו. מצד אחד זה כולה תספורת וזה שיער וזה צומח מהר. מצד שני זה ערסי כזה. אבל לא אכפת לו, כולםםםםםם מסתפרים ככה והוא גם רוצה.
מתלבטת....

איריס461

New member
גם הבת שלי עשתה עגיל בפופיק

אבל בניגוד לבת שלך , היא הייתה בת 17.

בשום פנים ואופן אל תאפשרי לה,זה שחברה שלה עשתה בגיל 12 זה כבר אומר משהו עליה וכדאי שהיא תתרחק ממנה.

הבת שלי חפרה כבר מגיל 15 על זה ואני לא מבינה מה הסיפור,סתם לחץ חברתי.לא הרשתי אבל היא הגיעה לגיל בוגר עבדה ובכסף שהיא הרוויחה עשתה עגיל בפופיק,ונתתי לה כי היא עבדה בשביל זה והבינה מה טוב בשבילה.את האמת היא הורידה אותו אחרי שבועיים בגלל רשלנות של הפירסר(לחץ לה על הבטן וגרם לזיהום קל).

אבל הנקודה התחתונה היא שהילדה שלך עדיין קטנה בלי שיקול דעת.לא צריך לאפשר לה דברים כאלה ואני לא רואה בכלל מה הטעם

מירי,

New member
מה זה אומר על בת ה-12?

לבכור שלי היה עגיל באוזן לפני גיל 6, מה זה אומר עליו?

iris51

New member
למה ילד בגיל 6 צריך עגיל באוזן?,

מדובר בגן או תחילת ביה"ס יסודי ,אין בגיל הזה לחץ חברתי, מדובר אולי בילד אחד בכיתה .
לאמא זה נראה "מגניב" ומיוחד?.
זה אמור לבטא משהו?
שוויון בין המינים?,כי עשינו לאחותו?
לדעתי לא לעניין לחלוטין.

החברהמשתנה, ילדים מודעים לדברים האלה

כבר בגיל הרבה יותר צעיר..

מה עם האמהות שעושות לתינוקת עגילים באוזניים?..
אני אישית לא הייתי עושה לתינוקת אלא משאירה לה את זכות הבחירה.
מצד שני, חברתי אמרה שככה הבת שלה לא תזכור את הכאב ולא תצטרך לעבור את זה בגיל מאוחר יותר....

iris51

New member
זה שהם מודעים לא אומר שצריך לעשות.

גם לעשות לתינוקת ולהסתכן ברגישות לא ידועה שיכולה להתפתח נראה לי לא לעניין.
שיחכו לגיל שבו יש להם שיקול דעת , לא גיל 6 ולא 12 .

NORD

New member
יש בעולם מישהו ש"צריך" עגיל באוזן?

אני ממש לא מבינה את הטיעון הזה, וגם לא את הדיון בכלל.
אף אחד לא צריך עגיל באוזן. יש כאלה שרוצים, כי זה יפה בעיניהם, או מתקשר לאיזה מושג של דימוי עצמי או אלוהים יודע מה. סבבה.
לא הייתי מתנגדת גם לעגיל בפופיק בגיל 12, לא מבינה מה הבעיה.

יש, כמובן, את הסיכון הבריאותי בתהליך - הייתי מוודאה שמדובר במקום מאושר והיגייני.

עם כתובות קעקע יש את בעית ההפיכות, אבל גם כאן אני לא מבינה מה אכפת להורים.

כנראה אני מפספסת משהו.

מירי,

New member
אם זה היה תלוי באמא זה היה קורה מוקדם יותר

אם זה היה תלוי באבא זה לא היה קורה לעולם.
והוא בכלל בן בכור, ואחותו רק היתה בשאיפה, אפילו לא בתכנון בשלב הזה.
הילד ביקש....

היום בגיל 17 כמעט הוא אפילו לא עונד עגיל, אני לא נכנסתי למלחמות וזה ממש לא הפך לאישיו.

3תיתי

New member
סליחה, אבל הטיעון שלך נשמע ממש מוזר

בת 17 זה גיל בוגר? זה שהיא מימנה את העגיל מכשיר את השרץ? לילדה בת 17 יש כזה שיקול דעת? ומה זה אומר על החברה? מה זה אומר על בתך? (אותו דבר, אני משערת). אני לא מרשה פירסינג מטעמי בריאות.

איריס461

New member
כן,זה גיל בוגר

בטח עם הנוער שלנו שמתבגר ומבין יותר מגיל צעיר(נחשף ליותר תכנים).

ילדה בת 12 עם כל הכבוד עדיין לא יודעת מה טוב בשבילה בדברים כאלה.
אני לא הרשתי לבתי בת ה17 לעשות, ועם כל הצער היא לא ממש שאלה אותי,הלכה לעבוד וחלק מהכסף שהיא הרוויחה הוציאה אותו על העגיל. ילדה בת 12 יכולה ללכת לעבוד?

איריס461

New member
זה לא צריך לשמש למטרה כזאת

אי אפשר להשוות בין ילדה בת 12 ל17.
הילדים של היום כשהם מגיעים לגיל בגרות של 16-17 הופכים להיות עצמאיים בעצמם,מה שילדה בת 12 לא.ובכלל אני לא מבינה מה יש לילדה בת 12 לשים פירסינג בפופיק

אני מבינה את הצורך להתנסות.גם בצעירותי בתחילת שנות ה20 שלי היה לי פירסינג בלשון וגם בפופיק כי זה היה נראה לי "מגניב" אחרי כמה חודשים הסרתי אותו כי זה פשוט הציק לי בגוף.
אני אישית לא מבינה את הביג דיל וחושבת שחוץ מעגיל באוזן לא צריך לחורר את כל הגוף,אבל אני כן מבינה את הרצון של להתנסות ויש כאלו שכן אוהבות.
הבעיה כאן שמדובר בילדה בת 12 והדרישה הזאת מוגזמת,ולדעתי אם היא חושבת בכלל על דבר כזה(בכל זאת הפופיק נחשב לאיבר דיי מוצנע) זה אומר שהיא נחשפה למשהו,ואם יש לה חברה שעשתה פירסינג בפופיק בגיל 12 או 11 זה גם אומר על החברה הזאת משהו ואולי כדאי שתפקחי על הילדה שלך עם מי היא מסתובבת.

אגב,גם טיפול בפירסינג זה לא קל.זה לא סתם ללכת לפירסר לשים פירסינג והנה נגמר,כל כמה זמן צריך לטפל בו וזה אומר למרוח משחות מיוחדות כדי שלא יתפתח זיהום

3תיתי

New member
באמת? אף פעם לא חושפים פופיק בגיל 12?

מה זה אומרעל הילדה ההיא? שיש לה הורים שאין להם בעיה עם פירסינג. הנה, גם לך אין בעיה עם פירסינג באוזן. לא ראית ילדות בנות שלוש עם פירסינג באוזן? מה ההבדל?

למה "נחשפה למשהו לא צנוע"?

אולי היא ראתה את בתך ? .......

בת ה12 רואה נערות ונשים חשופות טבור על שפת הים, במלתחות בבריכה, ברחוב, ותמונות של דוגמניות

כרקןמג

New member
תודה על תגובתך אבל קצת נסחפת...

אני באמת חושבת שגיל 12 זה מוקדם אבל זה שהורים הרשו לבת שלהם ועד "שתפקחי על הילדה שלך עם מי היא מסתובבת" הדרך ארוכה. אני מכירה טוב את הילדה הזו ואת הוריה והם באמת לא מספיק חזקים מולה ונכנעים לגחמותיה אבל זו משפחה איכותית והרחקה מחברים/ות לא מונעת כלום ולא מחזקת את הילד.

למעלה