בת קול

מולוקו

New member
בת קול

בת קול יצאה ובשמי קראה האם זו את האהבה. מתוך געגוע מפיכפוכיך המפכה, טוהר אגמך וצחות לשונך. אותי את מחפשך תובעת ודורשת הרה ובועטת. בת קול יצאתה ובשמי קראה האם זו את האהבה. מדימדומי מחשבתך אודם שערך מתוך התום פתאום היום.

שמים1

New member
אוהבת באהבה ../images/Emo79.gif

הכי אני אוהבת באהבה לאהוב אותך להרעיף עליך את ליבי שגדוש בתחושות שחובקות אותך עם כל החום שבקירבי.... הכי אני אוהבת את עיניך שמביטות בי כאשר אני אוהבת אותך.... אוהב אותי.....

מולוקו

New member
עדי מוות

אהבת האהבות נשקה נושקה בצלם נבראה ובעדן מושבה. מפרי הדעת אכול אכלה נחש לא פיתה אבל ידוע ידעה. ובעודה ממשילה ציפורה נחמדת באה עולזת קרבה מדתפקת.

ריקי די

New member
אהבה

אהבה בתולית וחוששת, בעיניים חדשות נפקחות, כסלע איתן שם על ההר במדבר לא נגעה בו יד אדם מעולם. רק יד הרוח הלוחשת געגוע רחוק מעולם אחר. ואני ממתינה ובלבי עינייך.

מולוקו

New member
בתול

בתול אנוכי בתול ולא ידעתי אישה ולא באתי מישכבה. חומד לו לצון בלשון נופל על לשון גורל אדון. לחשתי את שמה לחשתי מילים והיא הלכה ברוח ברחה...

שמים1

New member
פרי עץ הדעת

בצלם נבראה מפרי פיתוי עינגה נפשה, נפקחו עיניה לראות עירומה לראות עירומו , לדעת . ובעודה משילה תומת עדן מגורשת ונכלמת , הושיטה ידה, שזרה גורלה בגורלו, תשוקתה נשזרת בתשוקתו. מרחוק ציפור גן עדן תוותה תווים של ערגה, בשבילים של עצב התנגנו עדי אהבתם.

מולוקו

New member
טוהר

טוהר ליבה נתנה טיפות חיים הכתימו טוהר ליבה נתנה לבלי שוב ידעה. ובשם מי או מה מהו התירוץ בו השתמשה לתת ולותר להחזיק ולאבד. טוהר ליבה נתנה מתוך פתאום עכשיו היום ככה סתם חשבה ללא חזור.

שמים1

New member
טוהר

מתעטפת באור סהר שובל זוהר יאיר נשמתה טוהר לבבה , תום במבטה. יוקדת בטיפות של חיים תסער אליך בנתינה אין קץ .

שמים1

New member
נתינה ../images/Emo79.gif

טיפות של טל , בשחר זוהר חיוך עוטף , עם טיפה מלב חיבוק , וערגה, מילת אהבה מה עוד לא נתתי ? ואתן.

מולוקו

New member
עוטף

הייתי עוטף אותך בעצמי מכסה את גופך ברדיד נשמתי נושם ריח בשמיך רוך גופך והמיית ליבך.

מתבשמת

New member
הד שתיקות ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

כסות קרעת לגזרים. דרך פרצת לשבילים. שלם נפצת לשברים. פיזרת על הפנים... רשת כוכבים. זרעיי מלאכים. מעל גופות מרחפים, לניחוחות נספגים. גולשים מוואדיות, שוקעים בין הנוצות. לסדין בדידות, בהד שתיקות.

מולוקו

New member
באת

המילים שלך קורעות גזרי גזרים של שברים זה חזק עלי וגדול באת אלי פתאום...

למעלה