בת-קול

בת-קול

New member
בת-קול

אני בת בלי גיל ורק קולי נישא פעם שמח פעם כואב מלווה בשחוק או מלווה בדמעה צחוקי הוא קול מתגלגל בכיי הוא בכי חרישי אני בת בלי גיל ושעה רק קול צלול צעיר ונעים ``התשמע קולי רחוקי שלי התשמע קולי באשר הנך`` ואם הנך קיים בנה בדמיוני גוף פנים ותבנית

&goo

New member
-----רונן!!!------

רונן... האם קראת את התגובה שלי?? אם כן אז אני מצפה גם ממך למשהו, בכל מסגרת שהיא. אם לא, אז היא תחת הכותרת ``זו לא הכתובת שלי..``-והכוונה היא שזוהי לא הכתובת שלי באי-מייל... גו

&goo

New member
----hadar here-----לרונן

תוצר אחרי כל התהיות, כל הנסיונות,השחזורים האפשריים, אלה שאף פעם לא בוגדים, פשוט עשיתי את זה בסיכון, בלי לחשוב, פשוט לחצתי, אתה הופעת, בגודל טבעי, לוחץ לי בצעקה את שמך, ואני יודעת שמאחורי המילים הכ``כ לבביות, מסתתרת ציניות עמוקה ומושרשת, שיודעת להקסים כל איבר שרק אפשר, במקרה שלי הנציג הוא הלב. הציניות שלך מהולה בכ``כ הרבה רגשות, איך אפשר לדעת למה התכוון המשורר בשיריו הכתובים, כמובן שכל אחד שר את המילים אחרת, אבל למה אתה חייב לזייף כל כך?? למה אני דווקא צריכה להמשיך לנסות להכין את התוצר המוגמר, אנחנו רק מאטים את הקצב, אתה נראה מעוניין. כל כך הרבה ניגודים יש בך, ניגודים שמתחברים עימי יותר ויותר, והחוליה המקשרת היחידה בנינו, כמו קו אחד שמנסה לעבור בין שתי נקודות, בלי סוף או התחעלה, מסכסך, חזק חזק. העיקר שצעקת את שמי, בלחש, את זה גם אני יכולה לעשות. הדר

&goo

New member
לעינך רונן...

מסיכה לבשתי מסיכה, מעולם אחר, עם רגשות משלה, הפנמות משלה, והרבה הרבה תהיות, משלה. אתה ראית, ואף חשת במסיכה, והגבת, אומנם בצורה משונה, ליקקת את אצבעותייך, ובתמימות רשעית חיכית, שאפול בין זרועותיך. אבל אני, כבר עברתי את הצרה, והמסיכה אכן משונה, אך היא אני, ששבורה מבפנים, ורק רגע אחד, שאותו אתה מכיר טוב טוב, מסוגל להחות הכל, שוב. זה לא קרה משעמום, זה לא היה במטרה שתתנתק מהשנייה, זה קרה מצורך להבין את המהות, שלנו. היחסים שעברו יובלות. הדר

ronenw22

New member
להדר!

ואו! התרשמתי שיש לך המון כישרון, את מוזמנת להמשיך ולשלוח לי עוד. רונן

&goo

New member
עוד..עוד..עוד רונן...

אפל לקחת אותי כאוויר, עשית אותי מסביב, ואני, משותק. בטחונות קפצו מכל עבר, ואת הסתובבת לך בחדר, הכל טוב לך, כאילו לי. מנסה לשלוח יד, לחלום ישן, מנער חזק חזק, אבל הוא ישן, כולו רדום. הכל חוזר לנקודת ההתחלה, מסוגרת בתוך עצמך, את נרדמת, נשטפת לתוך עולם שלם של.. אפלה.

&goo

New member
ועוד

אין סיבה לא יודעת אם אתה זה שיכול להקשיב לי, מה אני רוצה שתשמע, מה יש לי להגיד, מה אני בעצם מרגישה כלפייך, דף משבצות עקום, מטאפורה גדולה שלי. אוהבת אותך?, לא אוהבת? ואם מה שהיה לנו פעם, החוויה הגדולה בחיי, עדיין נושמת עמוק עמוק, חבויה בתוך ליבך? המעז. אולי אני בעצם מפספסת, מדחיקה, ואולי הטעות הגדולה בחיי, מתבשלת פה ממש מול עיני. אתה שקר כזה, מן דמיון שפיתחתי, מן תקווה שמשהו כמוך יצוץ לו, יגיב מתישהוא. וכשזה זה יקרה, אני אוכל להיפתח, להתקרב. אבל אותך אני כעת מרחיקה, מנסה להתחיל מחדש, להכנס לתוך מבוך חדש, אבל הפעם יאיר בקצהו אור. **ישן...

*קסנדרה

New member
לבת קול, יפה

בת קול כתיבה יפה והדימוי של בת בלי גיל שנעה בזמן ממש יפה ורגיש קסנדרה

למעלה