בת-עמי ביקשה למסור

אילה!

New member
בת-עמי ביקשה למסור

היא אמרה לי להגיד לכם את זה דקה לפני שהיא יצאה להלוויה ``אל תטעו בנו, הדמעות שזולגות על לחיינו אינן דמעות ייאוש`` (מתוך דברי הרב אליעזר מלמד בהלוויתו של צביקה שלף הי``ד) היא לא יודעת שנרצח לה עוד חבר עכשיו אבל אני כן יודעת ואני אומרת לכם שזה לא פייר שאף אחד לא מגיב

קלייר

New member
משתתפת בצערה/יהיה זכרו ברוך

יהיה זכרו ברוך,ומסרי לה שאני משתתפת בצערה על אובדן חבר

all

New member
את שמה לב כמה פעמים ביום

את צריכה להשתתף בצערם של הקיצר, שלום מאוד מוזר יש לנו גם עם ירדן וגם עם מצרים. והפסקות האש עם הפלסטינים מוזרות עוד יותר. הלוואי ויכולתי להיות כמוך קלייר ולראות כל מה שבא לי, למרות כל האמת. אבל זו מלחמה קלייר, לא מלחמה של אוגדות וגדודים, אלא אותה מלחמה של פרעות מדי פעם, פיגועים מדי פעם, מארבים מדי פעם, בעצם כל מה שהיה כאן לפני 48 יש עכשיו שם. ואני שואל אותך, בעצם את כולכם - ``האם יציאה מהשטחים תביא את השלום או תביא את המלחמה פנימה, לבת-חפר, שדרות וכו```?

B.Shokor

New member
תמסורי לבת-עמי שתענה לי על שאלתי:

> איך בן-אדם כמו בת-עמי שכל היום מסתובבת בין הלוויה להלוויה עדיין לא יודעת שאנחנו זקוקים לשלום? > איך בן-אדם כמו בת-עמי שכל היום מסתובבת בין הלוויה להלוויה עדיין לא יודעת שבמקרה מלחמה חס וחלילה יש סיכוי מאוד גדול שרוב העם כולו ימות? > איך היא עדיין לא השתכנעה שאנחנו זקוקים לשלום, איך? ומה אפשר לעשות בשביל לשכנע אותה? האם זו תהיה שאלת המיליון$?

למעלה