בת סמינר

בת סמינר

זה היה בין העצים שבקצה גן סאקר - הלילה החשוך היה בעדנו , שום עין לא לוכדת אותנו , את עוד בבגדי התלבושת אחידה מהסמינר , קבענו להפגש גם היום כמו תמיד בגינות ציבוריות , הרי זה אהבה אסורה בסקטור שלנו , גם נערה יפה כמוך צריכה להיות כבולה במדים גלותיים , אבל מה לעשות עם יופי כמו שלך גם בבגדי שק את מסובבת ראשים . היית עייפה , עייפה מהלימודים מעומס דת , משאלות המורות , מקושיות ההורים , את מניחה ראש על כתפי הרחבה מחבקת חיבוק חזק , מביטה בי במבט כל כך בתולי , נערה כל כך ירוקה כמו הדשה שמקיף את שתינו , אני מעביר על פנייך ידיים מלטפות שואלות אהבה מימי שעוד מעט ימלאו לה 20 ועול בא לפיה טעם גברי , ששפתיה צמאות לפי . אחרי דקות ארוכות של מתח , לשוני מתגלגלת בלשונך שלא נגעלה במאכלות זרים , את‎ חש באקסטזה שאוחזת בך , בתאווה המטורפת שנוטפת לך בין העיניים , הרי עד היום את צמה , את בצום מיני , לא הגיע מאכל התשוקה לפיך - לגופך . הרי עכשיו את יוצאת מיום כיפורים האישי שלך בפתיחת צום מפנקת . אני לוחש לך רוחלה אולי כדאי שנשאיר משו למחר ... את לוחשת לי בשקט בשקט לא נראה לי , פשוט מחר יש לי פגישה עם בחור מהישיבה של אבא שלי . את אוכלת אותי שותה את כולי בצמאון אהבה מטורף - קמת והלכת עם תלבושת של סמינר שדבק בהם ריח אהבה ..‎

ybahat

New member
זה היה יכול להיות לא רע בכלל

אם היית משקיע חמש דקות בהגהה ועריכה. אבל כמו שאמרתי, לא רע

מוזר

זה מזה מוזר כתבתי את זה מאד יפה . וכשזה נכנס לפורום זה יצא רע מאד , מילים מבולבלות - מוזר

bugbuster

New member
זה לא <מה'זה מוזר>

זו עיצה טובה שקיבלת לגבי הגהה. קבל זאת בצורה בונה.
ברוך הבא.

למעלה