בת מצווה

• פותח הנושא mysz
  • פורסם בתאריך

mysz

New member
בת מצווה

אוטוטו.... בת-מצווה למתוקה שלי, היא מאוד שקטה. לחגוג באולם לא בא בחשבון, וגם מועדון זה לא הכיוון. אנחנו מחפשים רעיון אחר מיוחד. אשמח לקבל רעיונות אנחנו רוצים לחגוג למשפחה הקרובה, הורים, אחים (שלנו, ההורים) וגם לכיתה. יכול להיות ביחד או בנפרד. כל רעיון בנושא יהיה מבורך, טיול, אירוע, מתנה....

דוריק30

New member
רעיונות לבת מצווה

מה דעתך לחגוג בכפר נופש, רק המשפחה, לשכור כמה חדרים יחד לסופ"ש בערב, עושים מדורה, אולי תספרו סיפורים על בעלת השמחה, מתנות ועוגה ולמחרת תצאו לטייל באזור, תעשו יום כיף- לכולכם בערב- או בכלל בכל היום/הסופ"ש- את יכולה לעשות משחק שיהיה סביב הילדה, קשור אליה ואל המשפחה- תמונות, מזכרות משנות ילדותה.... ולילדי הכיתה- קומזיץ בערב, באולינג, ראיתי פעם שבסינמה סיטי עושים הקרנת יום הולדת ועוד קצת דברים סביב בעל היומולדת ואפשר מסיבה עם משחקים כמו תחרויות היתוליות או סביב נושא מסוים... כתבתי דברים בכללי, כווני אותי אם משהו מתאים לך ואני אנסה לחשוב יותר על הפרטים שיהיה במזל טוב ובהצלחה

mysz

New member
חשבנו האמת לקחת צימר

לכל המשפחה. אך אנחנו לא יודעים איך לשפוך לתוך זה תוכן שלא יאבד את הייחוד שלו. אם יש לך רעיונות, אשמח לדעת. עם הכיתה, קומזיץ יכול להיות... גם צריך להיות בו משהו מיוחד. באולינג, סרט ... כך חגגו ימי הולדת בכיתה (הציבו לנו סטנדרט גבוה
) כך שלבת-מצווה צריך משהו מיוחד יותר.

דוריק30

New member
רעיונות יותר ספציפיים

למשפחה- כל אחד מבני המשפחה יספר סיפור על הילדה אפשר להכין חידון על חייה- אוהבת, שונאת, דברים מצחיקים כשהיתה תינוקת, שם הגננת בגן הראשון, החברה הכי טובה וכו' וכו' אפשר לעשות טיול באזור- ובכל פעם לעצור ולעשות משימה- להרים את הילדה 13 פעמים, שק קמח, לשיר לה שיר. אפשר לשלב חידות על הילדה/סיפורים להכין לארוחת ערב, את המאכלים שהיא אוהבת וכולם שותפים להכנות ולילדים- בקומזיץ אפשר להכין פיתות, תפו"א באש, מרשמלו. לעשות פארק חבלים, טיול בלילה, פיינטבול לילי, תחרויות היתוליות עזרתי??

למעלה