איך עושים חתימה?
L lollipop girl New member 6/10/04 #4 נ"ש עידכון בגלריות פלור,בנחה מילאתי שם ובשאר מה שהיה לי שמתי תמונה או שתיים... אני אוסיף עוד כשיהיה לי כוח
נ"ש עידכון בגלריות פלור,בנחה מילאתי שם ובשאר מה שהיה לי שמתי תמונה או שתיים... אני אוסיף עוד כשיהיה לי כוח
P princess of troy New member 6/10/04 #5 ../images/Emo54.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif כנסי לכרטיס אישי שלך, ויש שם "חתימה"...תרשמי שם את מה שאת רוצה לכתוב בחתימה וזהו...
../images/Emo54.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif כנסי לכרטיס אישי שלך, ויש שם "חתימה"...תרשמי שם את מה שאת רוצה לכתוב בחתימה וזהו...
L Lu Te Amo Mi ViDa New member 6/10/04 #6 ../images/Emo60.gifאיזה עצביםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif כוס אמא של ערוץ 2 המזדיינים הם מראים במהדורה המרכזית היום את הקלטת של פל ולו מסכנים פל ולו כל מקום מראים אותם
../images/Emo60.gifאיזה עצביםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif כוס אמא של ערוץ 2 המזדיינים הם מראים במהדורה המרכזית היום את הקלטת של פל ולו מסכנים פל ולו כל מקום מראים אותם
ס סולדד100 New member 6/10/04 #7 באמת??? יא יזה מגעילים הם! אני יראה את זה מתוך שקרנות, אבל הייתי מעדיפה שהם לא ישדרו את זה
L LuZ De EsT®eLLaS New member 6/10/04 #9 הכי מצחיק אבל שאומרים שהשבוע גילו שצילמו אותם או משהו כזה קרוב ובכלל זה היה די מזמן..
M Meitar Rojas New member 6/10/04 #10 איזה מזל שאבא שלי החליט לראות רק 5 דק' ראשונות..אחרת ביי ביי פלוריסיינטה
נ נועה2004 New member 6/10/04 #11 לא הראו כלום בחדשות של ערוץ 22.. לא הזכירו אפילו את הנושא. אולי זה יהייה במהדורה של יום שישי - כתבה מורחבת? אבל מישהו אמר שהוא ראה פירסומת לחדשות של היום.
לא הראו כלום בחדשות של ערוץ 22.. לא הזכירו אפילו את הנושא. אולי זה יהייה במהדורה של יום שישי - כתבה מורחבת? אבל מישהו אמר שהוא ראה פירסומת לחדשות של היום.
L loca por ERREWAY New member 7/10/04 #12 אמרו את זה עכשיו בתוכנית../images/Emo46.gif שבערןץ 10...עם האיש הקירח הזה אין לי מושג איך קוראים לו...
אמרו את זה עכשיו בתוכנית../images/Emo46.gif שבערןץ 10...עם האיש הקירח הזה אין לי מושג איך קוראים לו...