בת יענה...

• פותח הנושא LAE
  • פורסם בתאריך

LAE

New member
בת יענה...

איריס מרטינז שיחקה בעבר בצעירי תל אביב (בתכנית "לא כולל שרות"). קיצר, היא היתה הנערה ששמה ווקמן על האוזניים, שותה כל הזמן רק מים מינרליים ומתעלמת ולא מודעת למה שקורה סביבה. באחד הפרקים מישהי שאלה אותה: :"תגידי לי בת יענה, כשאת טומנת את הראש בחול, את עוצמת עיניים או משאירה אותן פקוחות?". איריס מפצה על נעורים שבהם גילמה בת יענה אנושית ומשחקת ב"לחיי האהבה" את אתי שהיא ההיפך מבת יענה (מתערבת בהכל - כמעט). והשאלה שלי, לאחר שאיריס נגמלה מתפקיד הבת יענה, מי ירשה אותה לדעתכם? מי הדמות שטומנת את הראש בחול ואין לה מושג מה קורה סביבה (יכול להיות גבר/אישה)? פרטו, נמקו והסבירו.........

lehayey aava

New member
ממממממממ קל....

כולם- עם חיצ הראש בפנים וחצי ראש בחוץ.. טוב קשה להבין למה התכוונתי אז אני יסיביר.. כולם יודעים הכל חוץ מדברים שנוגעים להם.. לדוגמא: שלומית יודעת על כל הבגידות של כולם חוץ מהבגידה של בעלה (עד אתמול כמובן..)

M o r t i c i A

New member
סתם מחשבה...

הסתכלתם פעם על העיניים של אתי? הם תמיד מבריקות כאילו שהיא לוחת סמים...

amirbilu

New member
חחחזזזרררתי-העיניים של אתי

סטייל שימי תבורי-כל הזמן פתוחות עד הסוף חזרתי,ממה ההמצבב?

אתי....

יפה!!! רק חבל שאיזה מכבש עבר לה על הפוני.... ובכלל תסרוקות שם זה לא הצד החזק שלהם.....

רונה, הרגת אותי!! ../images/Emo13.gif

התסרוקות שםן מחרידות, ומה שעוד יוצר מחריד זה הפוני הזה של אתי, מזה? היא לא מתביישת ללכת ככה..זה נראה כמו איזה פוני של ילדה בת 4 והלכה וגזרה לה את הפוני..ממש נורא.. אבל העיניים שלה: כם, הן יפות וכל הזמן פתוחות כאלה שזה די מוזר. הם באמת מבריקות, אבל אתי אחלה, אני אוהבת אותה!!

תסרוקות או לא להיות

הכי גרוע היה כשניסו לשדרג את דורון עם ג´ל אחורה, מה שהבליט לו את האוזניים...הבולטות גם ככה....מזל שוויתר. אבל דורון מלך!!! דורון ורונה לנצח באושר ועושר והרבה הרבה עושר עד עצם היום הזה

dmoran

New member
לשעתי החלק הכי יפה באתי

(לא שיש הרבה כאלה) זה העיינים שלה, היא גם מאופרת יפה בעיינים. חוץ מזה לגבי השיער - נראה לי שזה הדבר היחיד שבאמת מתאים לה.

למעלה