בדרך כלל לא ללילה במקרה של הנקהבת חצי שנה
יש לבעלי בנפרד זכות לקחתה לסופשבוע? עדיין יונקת, בעלי מתנגד להנקה. עדיין לא קיבלתי ייעוץ כלשהו, נקבע לי רק ל8 לאוגסט
את לא הראשונהבדרך כלל לא ללילה במקרה של הנקה
דהיינו: נותנים עדיפות להמשך הנקה ולכן בד"כ לא קובעים הסדרי ראייה שכוללים לילה בשלב זה. כמובן יש לקחת בחשבון פרמטרים נוספים. יפה עשית שפנית ליעוץ. רק לא ברור לי איך קובעים ייעוץ רק לשבוע הבא. בדיני משפחה כל יום קובע. אין לראות בתשובתי משום ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ כזה.
אילו פרמטרים נוספים באים בחשבון?בדרך כלל לא ללילה במקרה של הנקה
דהיינו: נותנים עדיפות להמשך הנקה ולכן בד"כ לא קובעים הסדרי ראייה שכוללים לילה בשלב זה. כמובן יש לקחת בחשבון פרמטרים נוספים. יפה עשית שפנית ליעוץ. רק לא ברור לי איך קובעים ייעוץ רק לשבוע הבא. בדיני משפחה כל יום קובע. אין לראות בתשובתי משום ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ כזה.
תשובה חלקיתאילו פרמטרים נוספים באים בחשבון?
אני יכולה להניקה רק בבוקר ובערב היא תוכל לקבל דייסה... בעיקרון אני לקראת סוף ההנקה, חושבת לגמול אותה בקרוב. אך הבעיה שממנה אני נלחצת היא שבעלי לא יודע איך להרגיעה, איך להרדימה, איך לטפל בה... בבני הבכור אני יודעת שהוא יוכל לטפל,ולכן לא חוששת שייקח אותו לסופשבוע שלם, אך בבתי הקטנה אני לא רואה שיוכל לטפל.
למה שבעלך לא ידע לטפל בתינוקת?אילו פרמטרים נוספים באים בחשבון?
אני יכולה להניקה רק בבוקר ובערב היא תוכל לקבל דייסה... בעיקרון אני לקראת סוף ההנקה, חושבת לגמול אותה בקרוב. אך הבעיה שממנה אני נלחצת היא שבעלי לא יודע איך להרגיעה, איך להרדימה, איך לטפל בה... בבני הבכור אני יודעת שהוא יוכל לטפל,ולכן לא חוששת שייקח אותו לסופשבוע שלם, אך בבתי הקטנה אני לא רואה שיוכל לטפל.
תאמין לי שלא,למה שבעלך לא ידע לטפל בתינוקת?
מדוע את יוצאת מנקודת ההנחה שלבעל אין כישורים כאב לטפל בתינוקת שאינה יונקת וניזונה מדייסה? האם את מעונינת לשבש את הקשר בינו לבינה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.