בת חצי שנה

מצב
הנושא נעול.

דרז

New member
בת חצי שנה

בת חצי שנה
יש לבעלי בנפרד זכות לקחתה לסופשבוע? עדיין יונקת, בעלי מתנגד להנקה. עדיין לא קיבלתי ייעוץ כלשהו, נקבע לי רק ל8 לאוגסט

נקל

New member
בדרך כלל לא ללילה במקרה של הנקה

בת חצי שנה
יש לבעלי בנפרד זכות לקחתה לסופשבוע? עדיין יונקת, בעלי מתנגד להנקה. עדיין לא קיבלתי ייעוץ כלשהו, נקבע לי רק ל8 לאוגסט
דהיינו: נותנים עדיפות להמשך הנקה ולכן בד"כ לא קובעים הסדרי ראייה שכוללים לילה בשלב זה. כמובן יש לקחת בחשבון פרמטרים נוספים. יפה עשית שפנית ליעוץ. רק לא ברור לי איך קובעים ייעוץ רק לשבוע הבא. בדיני משפחה כל יום קובע. אין לראות בתשובתי משום ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ כזה.

דרז

New member
את לא הראשונה

דהיינו: נותנים עדיפות להמשך הנקה ולכן בד"כ לא קובעים הסדרי ראייה שכוללים לילה בשלב זה. כמובן יש לקחת בחשבון פרמטרים נוספים. יפה עשית שפנית ליעוץ. רק לא ברור לי איך קובעים ייעוץ רק לשבוע הבא. בדיני משפחה כל יום קובע. אין לראות בתשובתי משום ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ כזה.
את לא הראשונה
שאמרה שלא ברור לה למה קובעים תאריך רחוק לייעוץ. קבעו לי מועד לשבועיים מאוחר יותר, ביקשתי לפני כשבוע והתור נקבע לעוד שבוע (שבועיים בסה"כ). ביקשתי יותר מוקדם ואמרו שאין... שיש רק בימי שני.ושהשבוע מלא. למה כל יום קובע? אם אני מאחרת בהגשת תביעה יהיה משהו?

דרז

New member
אילו פרמטרים נוספים באים בחשבון?

אני יכולה להניקה רק בבוקר ובערב היא תוכל לקבל דייסה... בעיקרון אני לקראת סוף ההנקה, חושבת לגמול אותה בקרוב. אך הבעיה שממנה אני נלחצת היא שבעלי לא יודע איך להרגיעה, איך להרדימה, איך לטפל בה... בבני הבכור אני יודעת שהוא יוכל לטפל,ולכן לא חוששת שייקח אותו לסופשבוע שלם, אך בבתי הקטנה אני לא רואה שיוכל לטפל.

נקל

New member
תשובה חלקית

אני יכולה להניקה רק בבוקר ובערב היא תוכל לקבל דייסה... בעיקרון אני לקראת סוף ההנקה, חושבת לגמול אותה בקרוב. אך הבעיה שממנה אני נלחצת היא שבעלי לא יודע איך להרגיעה, איך להרדימה, איך לטפל בה... בבני הבכור אני יודעת שהוא יוכל לטפל,ולכן לא חוששת שייקח אותו לסופשבוע שלם, אך בבתי הקטנה אני לא רואה שיוכל לטפל.
תשובה חלקית
במקרה שבו האב מתעקש לקחת גם את התינוקת לסוף שבוע שלם ואת בכל זאת חוששת (והאמיני לי שאני מבינה את חששותיך בתור אמא)לפעמים אין מנוס מהפניה לפקידת סעד/עו"ס שתבדוק ותכין תסקיר בעניין. מקרים בהם לא אושרה לינת ילדים מתחת לגיל שנה מחוץ לביתם אינם נדירים. לעניין הייעוץ: עוד לא שמעתי על עו"ד שפועלים רק יום אחד בשבוע... אין בתשובתי משום ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ כזה.

למה שבעלך לא ידע לטפל בתינוקת?

מדוע את יוצאת מנקודת ההנחה שלבעל אין כישורים כאב לטפל בתינוקת שאינה יונקת וניזונה מדייסה? האם את מעונינת לשבש את הקשר בינו לבינה?

דרז

New member
תאמין לי שלא,

מדוע את יוצאת מנקודת ההנחה שלבעל אין כישורים כאב לטפל בתינוקת שאינה יונקת וניזונה מדייסה? האם את מעונינת לשבש את הקשר בינו לבינה?
תאמין לי שלא,
יש לו הכישורים. אך אינו מתאמץ, הרבה פעמים הזעיק אותי בגלל שהיא בוכה ולא מצליח להרגיעה, הזעיק אותי באמצע מסיבת סיום של בני מבלי להתחשב שזו מסיבת סיום, באמצע אסיפת הורים ועוד הרבה דוגמאות. כשאני מגיעה, נותן לי את התינוקךת הבוכה ורץ מיד לאינטרנט/טלויזיה... הוא מנסה להרגיעה רק ע"יט ניענוע טרמפולינה, בזמן שהוא גולש באינטרנט או צופה בטלויזיה. זה למ רות שהסברתי לו שהיא נרדמת רק על הידיים, ובקושי רב גם עליי... אומנם צריך ללמוד להרדימה לא על הידיים, אך זה סיפור שלא שייך לפה. לא מעוניינת לשבש יחסיהם, יש לי עוד בן שאני יודעת שהוא יוכל לטפל בו...

מצב
הנושא נעול.
למעלה