בת חודש

ריבן1

New member
בת חודש

הי
הבת שלי בת 4.5 שבועות ילדה שלישית ועדיין שכחתי הרבה דברים ואני מאד חרדתית... עכשיו אני בלחץ למשל שהיא לא תחייך... תוכלו להזכיר לי איך זה בהתחלה? היא חייכה כבר מובהק מספר פעמים אבל מאד לא עקבי יום כן יום לא ואיזה חיוך או שניים ביום. מתי זה יהיה עקבי יותר?
שנית, מתי תהיה ערנית יותר? רוב שעות הערות מתבזבזות על ניג'וסים בעקבות גזים, מתי השלב שהם ערים ורגועים למשך זמן..?
כאמור אני חרדתית... כנראה דווקא כי גידלתי כבר תאומים ואני מצפה שהיא כבר תהפוך לבן אדם:)
תודה

תני לה עוד חודש - חודש וחצי בערך
ואז תראי שגם החיוכים יהיו יותר עקביים ויהפכו לחיוכים "חברתיים" - בתגובה לדמות מוכרת, וגם פרקי העירות שלה יתחילו להתארך...

הייבי

New member
סבלנות

חיוך חברתי אמור להופיע לקראת גיל 6-7 שבועות ככה שיש לכם עוד זמן. בגיל חודש וחצי אכן רוב הזמן הולך על האכלות, החלפות, גזים, לישון וחוזר חלילה. לקראת גיל 3 חודשים הם נהיים "אנושיים". משמיעים קולות, מאריכים זמן עירות, משחקים ומגיבים.

מאוד מבינה אותך

שלי בת חודש (ויום
) ואני מתה שתהיה יותר עירנית- במיוחד ביום, כי בלילה דווקא אוהבת לחגוג.
אני שמה לב שיותר ויותר היא עירנית ופעילה וזה כיף. אני מאוד מנסה ליצור סוג של סדר יום עבורי ועבורה גם אם אי אפשר ממש בגיל הזה אבל זה סוג של עובד לנו אז כנראה עושה משהו טוב.
&nbsp
הבת שלי חייכה אבל ברור לי שזה לא רצוני כי זה היה ממש בימים הראשונים-כנראה סוג של רפלקס. חיוכים אמיתיים לדעתי סביב החודשיים כשהם יותר עירניים.

למעלה