בת ז***** מחפשת... בן...

avi 40

New member
מעסה מיקצועי לנשים גברים וזוגות צפוני לפינוק

BAMBY100

New member
מעוניין לצפות עושה סקס...

חתיך סקסי וחרמן מעוניין לצפות בזוג עושה סקס.

מי מולך אוהב רק כוס רטוב רק חרמניות

זה אני אוהב רק כוס רטוב חרמניות כוסיות אוהבות סקס

1 2 3 בום

New member
דחוף נעיצה!!

אני מחפש מישהי לזיונים לוהטים במקומות לא שגרתים. בחורות עד גיל 49 שנראות טוב ורוצות לדעת מה זה סקס אמיתי מפר ההרבעה. יש לי צינור ענק עבה וחם 25 ס"מ. ביצי שור מלאים במיץ סחוט וטרי. אם את רוצה לחוש את גן העדן סביב השעון שלחי לי מסר כי אני מת כבר לחדור לטוסיק הקטן שלך ולדהור לך את הפהההה חזק בזיונים רוטטים... יאלה מאמי תכיני את התחת אני בא!!

וואוו אתה חי בסרטטטטטטטטטטטט

תגיד לי מאיפה באתתתתתתת????? זיונים לא שגרתיים מי תפנה אליךךךךךךךךךךךך איפה אתה חייייי הרגת לי את החייםםםםם עכשיוו חמוד לך לבית זונות יש שם אחלה זיוניםם

purplentity

New member
טושי!?!?

אני רוצה לדעת אך את מרשה לאורבת 24 הקרציה הזו לזרוק אותי מכל חדר שאת פותחת ונותנת לה ניהול בקבוע כאילו... עשיתי לך משהו ? יש מנהלים אחרים בחדרים אחרים שגם לא תמיד מסתדרים אבל תביני ... אני אףפעם לא תוקף אותה ראשון ... אבל היא מציקה לי בדרך הכי פאתטית שיכולה להיות... אם את מעדיפה אני לא אכנס יותר לחדר שלך רק חשבתי שביננו אין שום סיכסוך .... כדי להזכיר לך מי אני ... זה הארגנטינאי שמנגן על גיטרה ולא בגיטרה ... תבדקי .. מצאתי שזה נכון גם מבחינה גרמטית בעיברית חחח ... קיצור .. מקווה שיהיה לך הכבוד לפחות לענות...

למעלה