בת זוג מבוגרת..

vadim88d

New member
בת זוג מבוגרת..

אהלן, אני בן 19..ולאחרונה נרקם קשר ידידותי ביני לבין איזו בחורה בת 26..בהתחלה זה היה רק קשר של ידידות-אבל בזמן האחרון אני חושב שאני מתאהב בה..היא ממש הנפש התאומה שלי-ואיתה אני יכול לבלות שעות בלי לשים לב אפילו, כי יש לנו המון תחומי עיניין משותפים...הבעיה היא שאין סיכוי שהיא תצא איתי כי מבחינתה גבר שצעיר ממנה, אפילו בשנתיים, נחשב קטן מידי..האם עליי לספר לה מה אני מרגיש כלפיה-שכנראה יכניס אותה להלם טוטאלי ובזאת לנצל את הסיכוי הקלוש היחידי שלי להיות יחד איתה...או שפשוט לשתוק ולחכות עד שהפאק שלי יעבור מעצמו..ובזאת גם לאבד את "הנפש התאומה שלי" כביכול... אודה לשמוע את תגובתכם..

BlackUnicorn

New member
תראה, אתה נמצא במבוי סתום אפשר לומר

הרי אפשר להסתכל על זה ככה: אם תגיד לה משהו - סביר להניח - 99%, שתאבד אותה מצד שני, גם אם לא תגיד לה משהו - סביר להניח (לפחות לעניות דעתי) שתמשיך להיות מאוהב בה עד שהקשר יתנתק איכשהו. גם במקרה זה תאבד את "הנפש התאומה שלך"... אני לא מאמינה שרגשות עוברים "סתם ככה" כשאתה נמצא קרוב לאדם שאותו אתה אוהב. אישית, הייתי עושה חושבים עם עצמי - האם האהבה שלך אליה פוגעת בך בצורה כלשהי, משפיעה על חייך, מונעת ממך להכיר בחורות אחרות, או שזה משהו שאתה מסוגל לחיות איתו? סביר להניח שהתשובה לשאלות האלו הייתה מנחה אותי מה לעשות..

smartblonda

New member
תנסה לגשש תשלח רמזים

תראה איך היא מגיבה ואז תדע האם יש טעם להמשיך עם הקו הזה או לא.

עקרונית שום דבר רע

אבל מאחר ותמכת בבלונדה החכמה, שאמרה שצריך לגשש ולרמוז, אחר כך סתרת את עצמך בהצעת שליחת פרחים מה שדי מנוגד אד לשני.

catmike

New member
זה לא מנוגד. מה, אני לא יכול סתם

ככה להביא פרחים לידידה? אני חושב שזה רמז מעולה וממש רומנטי. אבל סרנאדות זה כבר השלב הבאה. בעצם... יכול להיות שפרחים זה גם קצת מוגזם. אפשר להתחיל מסוכריות ושוקולדים.

לדעתי...

תספר לה, רק כדי להוריד את זה מהלב, אבל אל תבוא עם ציפיות מרובות כי בעצמה היא אמרה שמישהו שקטן ממנה אפילו רק בשנתיים נחשב קטן מידי, ועצה ממני: תתרחק ממנה, כי לא תוכל באמת להיות ידיד שלה אם יש לך רגשות אליה שהם יותר מידידות.

תגובה

אם יש לך רגשות אליה, נסה להתקרב אליה. דאג לה, התענין בה, השתתף בחויותיה. אם יש מספיק אהבה, אפשר להתגבר על הפרש הגילים.

mistero

New member
תשמע

אם היא כזאת נפש תאומה אמיתית...והיא בת 26...רוב הסיכויים שאם היא לא מעוניינת היא לא סתם תבעט אותך החוצה מהדלת, אלא תשב אתך, תדבר אתך ותסביר את הצד שלך. למרות שאתה יודע את הצד שלך, אם אתה תשמע את זה ממנה זה יעזור לך להחליט אם זהו, אפשר להרגע ולחפש מישהי אחרת, או שאולי אפילו שזה מספיק לך ושהקשר הזה מיצה את עצמו. יודע מה הדבר הכי נוראי שיקרה? שעוד תהיו יחד. ואם היא פוגעת בך? טוב...אז היא כנראה לא כל כך תאומה בסופו של דבר...

למעלה