בת זוגתי מגיעה לארץ

מור זרח

New member
בת זוגתי מגיעה לארץ

שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בנושא בת זוגתי אמורה להגיע להארץ מתאילנד ואחרי שהכנו את כל המסמכים הנדרשים למה שנקרא חיים משותפים עכשיו שאלתי היא אם היא מגיעה לחיות פה בארץ אז בזמן שאני קונה את הכרטיס טיסה לישראל אני אמור לקנות גם כרטיס טיסה חזרה?הכוונה הלוך ושוב או שאפשרי רק הלוך? השאלה היא האם בכניסתה לישראל לא יהיה אם זה בעיות למרות שיש לה ויזה... אשמח לעזרה.

prizman

New member
נשמע לי קצת מוזר

שהיא קיבלה ויזה ללא כרטיס טיסה.
זה לא נהוג בד"כ.

מור זרח

New member
היא לא הייתה אמורה להציג כרטיס טיסה

ואגב זה לא פעם ראשונה שהיא תהיה בישראל.
רק שהפעם זה לחיות פה. ולא ביקור.

prizman

New member
בהצלחה.

זה חריג מהנוהל הרגיל אבל מאחל לכם רק טוב.

shlomki

New member
מה קרה לנו במעבר

כשזוגתי עברה לפה (אמנם מארה"ב ולא מתאילנד) קנינו כרטיס טיסה בכיוון אחד לישראל דרך האינטרנט.
כשהיא הגיעה לשדה התעופה חברת התעופה לא הסכימה לעשות לה צ'ק-אין ללא כרטיס טיסה חזרה. למיטב זכרוני, הם טענו שהם לא רוצים שיעשו לה בעיות בכניסה ואז הם יצטרכו להטיס אותה חזרה על חשבונם...
לא עזר להסביר להם שהיא עוברת לישראל.
אז היא נאלצה לקנות, על המקום, כרטיס טיסה החוצה מישראל. קנינו סתם כרטיס ללונדון שהיה הכי זול, כשהיא הגיעה לישראל ביטלנו את הכרטיס וקיבלנו חלק מהכסף חזרה.

לא יודע אם אתם תיתקלו באותה סיטואציה מול חברת התעופה, אבל כל המצב הזה לא נעים בדיוק. אולי כדאי לכם לרכוש כרטיס הלוך-חזור שהוא refundable וכך תהיו בטוחים.

Jollibee67

New member
עיקוב בבנגקוק

שלום חברים!
אני חייב להצדיק את הנ"ל אני נחתתי בארץ לפני כשלושה שבועות עם בת הזוג הפיליפינית שלי!
למרות שכבר טסתי באותו מסלול עם החברה שלי בחודש פברואר השנה ולא הייתה שום בעיה
ולא שאלו שאלות - הפעם נציג חברת התעופה דרש בכול תוקף לראות כרטיס טיסה חזרה מתל אביב
לבנגקוק!
זאת מאותם נימוקים שחברת התעופה עלולה לקבל קנס מן הרשיות בארץ אם היא תטיס אזרחים
זרים למדינת ישראל ללא כרטיס חזרה!!
הם לא הסכימו שחברה שלי תעלה למטוס ונאלצנו לשלם קנסות של "NO Show" וקנינתי כרטיס טיסה
חזרה בעלות של 950 $ !!
נראה לי שיש החמרה באיכפת החוקים האלה בעיקר הפעלת לחץ מן הרשויות בארץ, לאחרונה נושא
הזרים בארץ יותר מדי בכותרות וזה עושה גלים!!

למעלה