בת השטן

*קסנדרה

New member
בת השטן

בת השטן שם, בשוק התבלינים בין הריחות החריפים והצבעים החמים הסתובבה, שחומה ויפה עיניה השחורות יוקדות ושמלה פרחונית תלויה על גופה ברפיון הלכה יחפה וזר פרחי יסמין שזור בשיערה השחור שגלש והחליק על גווה החטוב מה לך נערה, לאן פנייך ? שאל סולימאן. אני בת השטן אמרה, ולא יספה קפה שחור ומהביל עם ריח הל חריף נמהל בריח הדם החם שניגר סולימאן לא אהב את בת השטן קסנדרה כל הזכויות שמורות

שון33

New member
``אלף לילה ולילה``

אפשר להריח את התבלינים ממש הכנסת אותי לעולם קסום... ארמונות ותשוקות וארצות רחוקות ואני שואל: עם מי תזדהי, עם בת השטן... או עם סולימאן? או שמה יש את שניהם בתוכך... ק.ב.

*קסנדרה

New member
שון :)

שון יש בי מזו אך לא מזה, בכל אחת נמצאת בת השטןהדמיונית הכמהה לצאת ולהתגרות בגורלה, לסנוט בגברים עד נטילת סיכון,,,,,, אבל רק בפנטזיות המטורפות של החיים קסנדרה

שון33

New member
אם לא פנטזיות...

הםם... מסקרנת אותי... הפנטזיות הן המטבל של ``הסלט`` שאנו קוראים לו ``חיים`` ואם הן ``מטורפות``.. אז המאכל הופך לחגיגה ממש ...וכולם/ כולן דורשים את המתכון... H-)

lichdog

New member
אהבתי! :)

חמוד למדי :) פואנטה פשוטה, אהבתי :) כל הכבוד! יקי

טוליפ.

New member
ניחוח של פריס במאה השמונה עשרה...

מקסים.תאורך הציורי,מעבר לאלגוריה שיש במהותו,החזיר אותי לדמותו הציורית באווירה הייחודית של פריס במאה השמונה עשרה, של גרנוי,בספרו של פטריק זיסקינד ``הבושם``. ובנוסף,קסנדרה,חשתי הקלה רבה,כשהבנתי,קצת במאוחר שקבלת את ניהול הפורום, ואני משוכנע כי בידייך,ובכשרונך הספרותי,ישמר צביונו המיוחד.תודה.

*קסנדרה

New member
תודה טוליפ :)

טוליפ אוי כמה שתגובתך ריגשה אותי תודה על הדימוי המחמיא. תודה על האמון שאתה נותן בי לגבי ניהול הפורום מקווה לא לאכזב ותודה על הפרגון בידידות קסנדרה

למעלה