בת השוטר 2- פרק 63- המפגש

YossihNew

Well-known member
|חרדי| :-0

אז איך אדם ידובב את בל?

האם שלומי בצד שלנו?

מתי הצדיקים יחזרו לבית?

ו... מה דניאל יגיד?

YossihNew

Well-known member
כן! זאת חני! השנייה זאת נעמי בכלל! מסתבר שהן לא אותו בן אדם למרות שמפגשי כפילים עוד קיימים. תאמינו לי שקיימים, ארחיב בנושא בעוד שבועיים. כן, למה נטשת אותה בחתונה ומי זאת השיבוט הזאת?!

אני נמס בפתיח וחושב לעצמי איזה מזל שמור ורוני השלימו, הן הלכו לאימון ביחד ומור סלחה לה רשמית. לא טוב היות השיבוט לבדו...

היא גם אמרה שעומר חזן מאוהב בה. לא צריך לסמוך עליה. מישהי אחרת לא! אבל היא שיבוט של חני, אז... לא יודע, זה לא כזה מופרך. אמרו לך שזאת חני, נכון? אמרו לנו. אה... אז זה פירוש הצילום. בן אדם, אתה ברחת, מה חשבת שהיא תעשה עם התמונות? אה... גם אתה כמו רועי. רועי האמין לשטויות האלה, הכל באשמתו!

בסוף ימאס להם והם יעשו משהו לשחר, אני אומר לכם. באמת איך אין לו מושג... הוא מילא, מאיר זאת הבעיה. למה הוא הלך ברגל והם באוטו? חנניה הזה די טיפש. רק לא הבנתי למה התעלמו מנעמי.

רועי, תתנצל מיד בפני דניאל שאמרת לו בתחילת העונה שחני תתחתן עם דויד. דניאל, נו, לא היית פה בעונה הקודמת?! הרב צדיק לגמרי. לגמרי.

שלום דנה וחני. אה... לא חני. כן, היא אחות של אדם. מסכנה. נעמי עלק. נעמי זה השם של אמא שלה. שאגב, היא עצמה הייתה מסוכסכת עם אמא של דנה. סכסוך קשה.

שלומי יודע להיות מאוד משכנע. אני מבין שהרבנים גם הם חשבו שנעמי היא חני וחני היא נעמי. מסכן חנניה. גם בת שיבוט, גם אילמת... אני קצת כועס שהם נתנו לרוני דמות של אילמת. מעניין אותי אם אמא שלה לחצה ואז דנה ש"ץ צחקה כל הדרך כשהיא שלחה למשפחה את הטקסט של הדמות... "כן, רוני, הנה הטקסט של הדמות שלך... לא צילם כלום, את אומרת? תרשי לי לספר לך משהו..." אבל כמובן, כפיצוי, רוני עשתה כמה סצנות של חני. מי שם לב?

לא יפה שלא מראים יותר את עדי גילת. עדי שחקנית מצוינת ונהדרת. למרות שהיא דומה מאוד לרבנית מרים. נרצח! בניגוד למישהו, שאמר כאן "הוא חי, הוא יחזור לחיים, איזה כותב טוב אני". שטויות! מקסימום יגלו למה הוא נרצח, אבל לא שהוא לא נרצח. ודנה שחקנית נהדרת. מאז הימים שהיא ושמרית שיחקו ביחד...

נכון, ברור. השמלה שונה כי לא יכלו לעשות אותה דומה לך לגמרי. הם דיברו... לא בדיוק. והיא סתם דומה לך, חני.

מה קרה? החתונה התבטלה? שטרן. אוקיי. היא חב"דניקית. אל תגיד יותר, מאיר. היא חב"דניקית, זה מסביר הכל. מאיר כזה מפחיד. לא ציפתי שעידן יודע לשחק כל כך טוב ומפחיד.

אדם, אפשר אותך כבמאי בהצגה שלי? אבל שלא יחפפו לנו התאריכים. בל, קמת כרגע? אדם, במקום לטפל בבל, תנסה להרגיע את אחותך החב"דניקית האילמת. היא צינית כי היא לא יכולה להיות ציונית, היא חרדית לשעבר. הגורל לא דיסלקט. יואו, המסכות על הקיר זה בול מה שיש לסבא שלי בבית שלו!

חני, תרגיל הטעיה! לכי לשם ותתחלפי עם נעמי! ברור שהיא לא אשמה! די, תנו חיבוק ותתאחדו שוב, מקור ושיבוט, שיבוט ומקור.

רבקהל'ה? אני כמעט בטוח שבל לסבית. ובגלל זה היא לא עם אליהו. הם רצו סיפור כזה עם אליהו, אז מה...

כמה זמן שלומי העסיק אותו? רגע, שחר, את מי ניחמתם בסוף? לא הבנתי... כן, מה הבעיה? אקדח, הגיוני. מאיר בטח ירה בעמית. זאת לא בדיוק האמת, איתי.

אדם, אולי תביא ברווזונת חרדית אילמת? אני בטוח שתמצא אחת כזאת במשפחה שלך. וואו, בל... איזה מפחיד. אבל למה אדם ממשיך עם ה"שני קווים מקבילים"?

נו, אז מה, רועי, לא דומה לאיתי מהספר? אוי שיט. מי ירה?! מה קרה?! דניאל!!!!!!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!! חתן עיוור זה נוראי!!!!!!!!!!!!!! אבל לנעמי לא יהיה אכפת.​

למעלה