בת השוטר- פרק 35- אליבי

YossihNew

Well-known member
איך משפחת רבינוביץ' תגיב לחשיפה על הרב יצחק?

מה יפתח יעשה כדי להשתיק את דנה?

ולמה דויד כזה מניאק?

YossihNew

Well-known member
היום נראה את דנה דופקת את האקס של חני בערוץ 13... וואו, זה היה משפט מוזר. אבל זה כולה מגפיים, יכול להיות גם שזה מישהו אחר! זה בטוח בלפור.

אני נמס בפתיח ושואל את עצמי לאן נעלם גל איינשטיין? נגמר הסיפור שלו? וליאור?

מה יש לכם הדתיים שאתם לא נשבעים? אני יודע טוב מאוד מה אני אבקש בפעם הבאה שאשים פתק בכותל. שהלוואי שיאבדו את דויד במדבר 40 שנה ואז ימכרו אותו לישמעאלים בתרי זוזי! אבל לא יראו שם את דויד מרסק את המצלמה?

חמודים. יופי, אליהו! יופי שאתה עוזר לה בתחום הזה! רגע, האודישן זה שורה? נו באמת... ויקום המלפפון ויכה את שחר.

ליאור אשכנזי זה בן אדם מפחיד מאוד. מאוד.

וזה שדויד הולך ומסובב את המצלמה, לא רואים? אני יודע מה אני אבקש בפעם הבאה שייפול לי ריס. שהלוואי שלא יכניסו את דויד יותר לשום הופעה של חזנות!

אוי, שיט. זה דבר שלא כותבים בהודעות! ולמה היא הפרידה בין "זה בקשר" ל"לרצח"? יופי, יפתח, מחקת.

כי יש לו מה להסתיר. בסדר, נו, כולנו אוהבים את חני יותר מדבורי...

היא לא רואה שזה לא מתריע לה? אוי, לא, לא טוב. גם לנינט הוא הציע את זה... והיא גם לא ראתה את דנה המון זמן, בחייאת. תביאו לי בן אדם יותר מקריפ מליאור אשכנזי. אני מחכה.

אה, זאת זאתי.

אני חושב שדויד יגמור בלי אף אחד ודבורי תקבל כל בחור ישיבה אחר שצריך. אתם מבינים שזאת מהות היחסים ביניהם? הוא רוצה ייחוס והיא רוצה בן תורה. והפרצופים לא משנים. בניגוד לדניאל וחני שמאוהבים אחד בשנייה. אז דבורי לא תגמור עם דויד לא משנה מה.

על שורה אחת? בחייכם. אוי, שיט, אין לנו מריה. וגם טוני לא.

ימיו האחרונים של מוריס כמלך בלתי מעורער. "אלו לא הבלים". משפט שנאמר בצהריים בטין ניק. זה הכול בגלל זיוף המטבעות.

על מה דויד ויעקב מדברים בכלל? "וואו, אחי, איזה קטעים היו היום בסדר שישי"? היא לא רצתה את זה, אבל היא סתם מעצבנת. גם אחאב המלך ירד מנכסיו בגלל עדויות שקר.

לאן נעלם אדם?! אתם יודעים שהשחקן זכה בפרס אתמול לשחקן צעיר?! לאן הוא הלך?!

כי דויד ישרואל הוא חתיכת אפס. זה למה. אחלה תכשיט. לאה צריכה להעלות לחני משכורת, אנשים קונים מלא דברים מהחנות רק בגלל שהיא שם.

זה איזה קטע שלו, לשלוח אנשים במסכות שחורות? גם בשיר שלנו...​

שיר m

Well-known member
מוריס מלך, היזהר בדבריך.

איזה פרס זכה הבחור? ספר ספר אני לא מעודכנת

שיר m

Well-known member
אוקיי זה הסוף הכי מפחיד שראיתי!

חני מדהימה

דבורי, בבקשה ממך תעשי את הדבר הנכון

לא יודעת למה אבל אני מתחילה לחשוד במרים.

שום לישון, דחוף עוד פרק!

למעלה