יופי, חבר'ה. נהדר. כן, שמתם להם מכשיר האזנה. מה הבעיה?
אני נמס בפתיח ומאחל לליאנה עיון מזל טוב! מזל טוב, יא צבועת שיער אחת!
יופי. חושש שאמירה תחטוף התקף לב אם דנה לא תענה לה. מה, היא מודאגת... בואו... פושע מתוחכם, לכייס אנשים במהלך קסם הוא לא מסוגל. מעניין מה צולם...
אם דבורי ודויד יגמרו ביחד זה יהיה כל כך לא פייר. אני יודע שהוא רוצה ייחוס והיא רוצה תלמיד חכם, אבל זה לא רומנטי בכלל. למה המנגינה היא כינורות?
אין מצב שהוא לא ידע כלום על כספת בחדר שלו. רגע, אבל מתי הוא נסע לכפר אלון? אה, זה קל. היא תפרוץ לבית הספר ואז תהיה עדה לרצח ואז נתחיל מההתחלה.
יופי, הוא עושה לה שרון. די עם השפיצר הזה. חני, את לא מתלבטת בין שניהם באמת! יופי. לא מעוניינת. דויד, אולי תעבוד בשבילה שבע שנים? ואתם יודעים מה יקרה בחתונה...
זה לא היה מקסים, דבורי, והוא לא אציל ולא צריך להיות חזן. איכס, לא יודע, זה נראה לי מוזר... דויד, לא נעים לי להגיד לך, אבל מצוות ייבום אומרת שאם לא אתה אז אחיך, נכון? אז זה כן עובד ככה.
אתמול בשעת נעילה הסתבר שיפתח גם מתחזה לרב בזמנו הפנוי... בלי ספוילרים, כן? על מה את מדברת, אמירה?! המשטרה היום ממש לא נקייה, אם לא תקפת מפגין אין לך סיכוי!
הוא יודע לקרוא, דבורי. פגישות אסורות כשהם היו במרחק מטר בלבד אחד מהשנייה! ואיזבל לא קשורה, דבורי. מעצבנת אחת. אבל את זבל.
הישרדות זה הדבר הזה עם גבעון כספי. שתמרה תעביר לך חפיפה. חמודים. זוג חמוד ויפה. כן, למה טלפון מגע? את יודעת שאסור לו. ולמה היא נשענת עליו? סתם, זה שתעשה כמה שבא לה.
לכי ותישארי בכלא. לדבורי נמאס שהיא לא הבכורה. די עם הדויד הזה! די! די עם השפיצר הזה! איפה שלומי זקס?!
ואז היא תראה עוד רצח. יופי.
יש אישור לפונט רש"י שבכלל לא הומצא בידי רש"י. אולי הוא יפגוש את פניני בכלא... ואז נפתור את שאלת האבהות של האלמוני... כן, מטעם המדינה, ברור, כרגיל, הכי טוב. כמו הקצבאות. זה לא מדויק, הרב יצחק. מדבר שקר תרחק. לא ידעת על כספת בחדר. וואלה. הקדוש ברוך הוא עסוק עם דרעי...
כן, זה כולל עוד עבירות... והיא לא למדה כלום... בסוף תגמרי כמו ביום שהאדמה רעדה. בכלא!
רבי עקיבא היה ארבעים שנה רועה צאן פשוט והפך לגדול הרבנים. ועכשיו חני צריכה לבחור בין קמח לתורה. אוי, לא, מה אתה עושה, דויד?!
הוא לא יודע? רגע... הוא באמת לא יודע... מוזר כל כך. דנה, את לא לומדת. הייתה לך השגוחה!
דבורי תמיד מגזימה. כל עורכי הדין עסוקים עם ביבי... החרדים עם דרעי. נו באמת, אנשים אשמים מקבלים במדינה משכורת. בחייכם.
אני לא מבין, הם שוטרים סמויים? הם הולכים שם כאילו כלום? ומה עם תמר השוטרת?
עידו האח של אדם הוא הכי מסונג'ר בסדרה הזאת. איפה אדם באמת? היי, אליהו. מה שלומך? ברור לכם שזה הוא, כן?