בת הנשיא

גרמס

New member
בת הנשיא

ראיתי עכשיו את הסרט והיה ממש כיף!!!!!!!!! כאילו לראות את ג'ואי מחדש (אמנם יש לה קצת הרבה יותר כסף וההורים יותר על רמה...) מיה- החברה לחדר שלה ממש הזכירה בקטעים מסוימים את אודרי, ממש פלאשבק... הגיע הזמן שקייטי תעשה איזשהו סרט נורמלי וקיטשי כמו דוסון ולא כל מיני מותחנים גרועים!!!

G A L 17

New member
לא שמעתי על הסרט

את יכולה קצת לפרט? זה סרט חדש? כאילו איך ראית? קולנוע ? די וי די ? טלביזיה?

גרמס

New member
כן..

זה סרט מ2004 - כנראה שחדש, מצאתי אותו באימיול ודרך שם הורדתי אותו (באיכות מעולה!!!!!!!!!) קייטי היא הבת של נשיא ארה"ב שרוצה ללכת ללמוד בקולג' אבל הוא שולח איתה מלא מאבטחים ששומרים עליה כל הזמן והיא לא יכולה לעשות כלום! זוכרים את התמונות שלה עם שמלה סגולה וכפפות סגולות מזוויעות?? זה מהסרט הזה! אני מקוה שהועלתי... רוצו לראות כל חובבי ג'ואי וגם כל אלה שמתגעגעים לדו"ק- בטוח תהנו..

זה נשמע סרט חמווד!../images/Emo105.gif

אני ממש רוצה לראות אותומ כבר הרבה זמן... אני צריכה לסדר משו..*אהמ* חחח

LillipooT

New member
גם אני לא ראיתי אותו.. ../images/Emo60.gif

באמת סוף סוף בזמן האחרון היא עשתה כמה סרטים שהם לא מותחנים! רק חבל שהם לא ממש הצליחו חח
בכל מיקרה.. אני יראה אותו מתישהו.. וגם את "פיסס אוף אפריל" וגם את דור הפרוזק של מישל
תודה על ההודעה גרמס
אח אני אוהבת את גרמס..

G A L 17

New member
את "פיסס אוף אפריל" ראיתי

הרעיון עצמו די משעמם , אבל לדעתי הבמאי גאון והצליח להוציא מהסרט הזה כמה דברים טובים........ דור הפרוזק שודר ביס כבר כמה פעמים אבל אף פעם עוד לא יצא לי לראות ....

shira245

New member
שידרו אותו במטוס:)

וראיתי רק את הסוף.האמת?ציפיתי מקייטי קצת יותר מאשר עוד איזה סרט נעורים רומנטי.

גם אני רוצה לראות את זה ../images/Emo66.gif

ראיתי את הטריילר של הסרט באינטרנט. זה נראה אמנם קצת קיטשי וטיפשי, בכל זאת קומדית נעורים, אבל גם די נחמד. ואם קייטי בתפקיד ראשי, אז אני בטוח אראה.
בכל מקרה, זה באמת שינוי מרענן אחרי כל המותחנים. מותר לה לעשות פעם אחת גם סרט שטותי! וגם את "רסיסי אפריל" אני צריכה לראות. אני מקווה שזה יגיע לכבלים בקרוב.

גרמס

New member
זה אומנם סרט די טיפשי- אבל..

הרבה יותר מתאים לה לעשות סגנון כזה של סרטים מאשר סרטי מתח או אימה והיא עושה את זה הרבה יותר טוב!!! וחוץ מזה בעניין הרמה- לפעמים מחפשים סרט קליל וכיפי לראות וזה בדיוק סרט כזה- לא צריך להתעמק בשום דבר רק לצחוק או לבכות (טוב, לא צריך להסחף...) אני מאוד נהנתי (בעיקר מהחזרה לימי דוסון העליזים!) צפיה מהנה לכולם!

למעלה