בת-הים

• פותח הנושא rovv
  • פורסם בתאריך

rovv

New member
בת-הים

ממעמקים עולה נימפה זהובת שיער השמש מביטה בערגה בגופה היוקד תאווה אדוות שקטות לוטפות גוף חטוב וקטיפתי שדיה כאשכולות מזמינות, נחשקות ואני מביט בערגה כמוכה סנוורים בבבואתה הזוהרת כאורה של רקיע והיא עלתה על כולנה אשת חייל מרהיבה יפעתה ממיסה נשמתי מסעירה תהומות נפשי

טאKילה

New member
נימפה

יישרתי כוונות במבט עורג לעיניך רציתי שתיגע בי תלטף אותי בתשוקה. לחוש בגופי רטט כששפתיך מרפרפות רוך סביב צווארי ואש אצבעותיך מגששות בסתרי גופי. , כי אז אצלול בלהט כנימפה רטובה בתאווה לחפש חוף מבטחים על שפת-ים אהבתך.

בן -המים

ידיים מפלחות מים חותכות גלים והוא עולה מתרומם שערו ארגמן-אודם כנפיל יצוק . חזהו שרירי משורג לבי אליו ערג נטיפי מים קרירים נוטפים מלטפים , ,שרירים עיניו בורקות אש יורקות בתאווה יוקדות. ונפשי רוטטת, כממוגנטטת נדהמת בסערה מתעצמת, נפעמת עת עטפני כליל בזרועות חסונות, אותי הוביל למעמקי הוויות.

ריקי די

New member
נשמה

נחשול פתאומי של חדווה וגל מול חופים שפוכים אל שמיים. והמיים, הם הזורמים בלב הנסתר, המייה מרטטת אגם של תקווה שגלש לאור הירח. וכאן, על הסלע מצונפת כתעלומה נעולה, משטחת נשמה אל תחתית הגל ומעגלים מעגלים מתרחבים על המיים ואור ירח בתווך מחייך אל תקוותה.

renana ron

Well-known member
סוֹד

סוֹד בַּת הַיָּם - לָחֲשָׁה לִי סוֹדָהּ לֹא חָפְצָה לְהַחְרִישׁ עוֹד בַּת הַיָּם - מִמַּעֲמַקִּים הִתְפָּרְצָה לְסַפֵּר רְצוֹנָהּ בְּמַפְגִּיעַ וַאֲנִי - יָד אֵלֶיהָ הוֹשַׁטְתִּי וְגַל יָם סוֹעֵר חָפַנְתִּי כל הזכויות שמורות ל - renana ron © בהשראת ROV - פורום "שירה מעת לעט" - פורטל תפוז

rovv

New member
../images/Emo45.gif

אגב, לא ניתן לבצע עריכה לשיר ששלחתי, וצריך להיות: כאורו של רקיע ולא כאורה. תודה לכולכם ושבוע נעים rov

renana ron

Well-known member
תיקון

ואני כבר ביצעתי תיקון בסוף השיר בבית אחרון וַאֲנִי - יָד הוֹשַׁטְתִּי לִקְרָאתָהּ וּקְרִירוּת הַמַּיִם בִּי הִכְּתָה שבוע טוב - renana ron

מתבשמת

New member
זרמי חייה ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

תגיד לי כי הכל, שוב לא היה לחינם. כי עדיין הכחול, מלטף את הים... תגיד לי כי המצולות, ללא קמט ורבב. כי כל החלומות, לא נולדו לשווא... תגיד לי כי בנוזל אפור, שטות בועיות קטנטנות. כי מתעופפות הן לשחור, נשברות לקשת ניצוצות... תגיד לי כי נרקמו נשימות, אשר שאפו אותך אליה. קרמו חלומך ליפע פעימות, כלהק הנע בין זרמיי חייה...

למעלה