בת הים הקטנה

yelena6

New member
בת הים הקטנה../images/Emo221.gif

רותי שלום, האם שמעת על כך שאנשים שונים דיווחו בקרית ים שהם ראו בת ים בחוף? :) מה דעך בנושא?

רותי 11

New member
האמת שלא שמעתי אבל אני יכולה

לומר לך שאין באמת אגדות הכל מציאות

GMjoy

New member
עמוס יקירי

אתה לא יכול אפילו להאמין איזה דברים אנחנו לא יודעים על העולם הזה. אני שמעתי מגיל צעיר שהחיים זו לא אגדה. שהחיים קשים וכו'... כמובן, שאני כילד עם דעה אישית, תמיד גדלתי על האמת האישית שלי, עד שבדרך התחילו להתגלות לי כל מיני דברים שאני לא ידעתי שקיימים! ככל שאתה תעמיק בנושאים הלא ידועים, אתה תבין כמה רב הוא הנסתר מן הגלוי. אני מסכים עם רותי שלא הכל אגדות. המוח שלנו אפילו לא יכול נראה לי להכיל את כמות הדברים שאינם ידועים לנו, לכן אנחנו לא מקבלים עליהם מידע.

רותי 11

New member
זאת הכוונה הכל מציאות

לאו דווקא של העולם הזה אבל תבין שהכל אכן קיים כבר ציינתי לא אחת כל מה שאנחנו מכירים ויודעים אפילו שאנחנו חושבים שאנחנו ממציאים נמצא אצלנו בתת מודע ומשם אנחנו מעלים את תהמונות מצבים ועוד אנחנו לא באמת ממציאים כלום. הכל קיים והכל נכון, גם האגדות

אלמקס

New member
היי רותי

מה העניינים?? ביקרתי באתר שלך, מאד ענייני. יש הרבה תוכן, בתוספת אוירה רוחנית.. נהנתי

רותי 11

New member
תודה חמוד שלי

שיניתי אותו לאחרונה והוספתי עוד חומר למרות שיש לי עוד הרבה מה להוסיף אבל בשביל זה צריך זמן פנוי.

בני33

New member
אכן,,,זו גם ההבנות שלי,,,הכל מציאות,,,

ונדרשי לנושא הזה אצל גילי בפורום,נושא מרתק. ולשואל על ישויות שבים. אנחנו ממש לא יודעים כל מה שיש במעמקי הים. כמו שלא ידענו פעם שיש מדוזות בגודל של טנק,,,וחשבנו שהם בגודל של כדורגל,,עד ש,,,, כן,,,היו לנו את הכלים לחקור יותר לעומק. וכך זה גם בחלל,,,פעם אמרו כך וכך,,,ולפתע כאשר טלסקופים ענקיים נשלחים לחלל,,, כן,,,נכון,,,,אז הכל,,,כל האגדות הופכות למציאות והכל נהיה הגיוני במונחים של אחרים.

NNIIKK

New member
מה שבטוח שבתולות לא תמצאו בבית

בכלל לא נראה לי שבתולות נכנסות לתפוז פה כל הבחורות זולות

פארור

New member
אגדה לאאאאא מציאות כןןןןןןן

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=681&MessageId=132607750 בגמרא יש קם מה שנראה כעבר שחציו בשר וחציו חול עניין לא פשוט להבנת הבריאה

בני33

New member
פארור,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

יש לך דרך מוזרה לנסות לקבוע לנו כל מיני תשובות מוזרות ולעיתים קביעות מוזרות . בלי שום הסבר שיכול לשייך את דעתך למשהו בכלל. לכן מה שאתה כותב כאן ממש לא רציני. הסבר לנו מניין לקוחה חוכמתך הרבה בנואים הללו. אל תכתוב שכך לימדו אותך כאן או שם. כתוב הסברים למה ואיך ומתי. כי ,,,בסך הכל לכתוב משהו וללכת,,,ממש לא עושה את מה שרצית שיעשה. אז ספר לנו בבקשה,,מי הוא המחליט אצלך[אתה או זה שכך קובע עבורך]מהי אגדה ומהי מציאות. ובין שני אלה,,,היכן אתה נמצא היום?

פארור

New member
אני מניח

שישבת ביערות ורכשתך את חכמתך וידיעתך מהעצים והאדמה סביבך לא שאין מה ללמוד מהם אבל יצור שחי למטה קרוב לאדמה וקרוב לרגלי העצים ולא מרים את הראש שלו מעלה לא יכול ללמוד הרבה על המציאות ועל החומר הנשפך מפי גדולים וחכמים - האם ניסיתי לעצור לך את ההליכה שלך לרגע ולחשוב שאולי יש משהו במציאות שנראית אגדה כן ואנו עדות לכך מטיפה סרוחה וביצית לא ידועה שוחים בתוך רחם מלא מי שפיר גדלים להם ודאי דגי ים אם חצים בשר וחצים סנפיר דוגמת "בתולת הים" או גדלים להיות עכברי מחילות שפוחדים לצאת לחוץ כי חתולים אשר פוערים פה ומיילים לטרף עומדים על כל ציוץ קל של עכבר החול והבשר דרך אגב זה במסכת חולין ולעניין בתולת הים רש"י מביא זאת בגמרא אינני זוכר כרגע את המיקום. היום כמו אתמול רק לא באותו המקום תמיד משתדל להלך. מקוה שספקתי מעט מהסקרנות למרות שהיא הרגה את החתול.

למעלה