בת האיכר - מטולה

סופגי22

New member
בת האיכר - מטולה

הזמנו מקום לשעה 21:00 בערב הושיבו אותנו בשולחן המוזמן, ניגשה מלצרית ונתנה לנו תפריטים, מלצרית קוקטית חמודה בשם לימור מתוקה אמיתית סבלנית והשתתפה איתנו במצב רוח הטוב שכולנו שרינו בו -היינו 4 סועדים פתחנו במרק בצל ומרק עגבניות, אני מרק בצל, מעולה חום ומגרה עם קרוטונים ופרמזן בשני קנקנים מוכספים קטנים לצד המרק - מצויין שכחתי בהצלחה היו מגוון סלטים שהוגשו, המון שומים רכים עם שמן זית , סלט סלרי עם בצל ולימון, סלט חצילים אדומים, סלט כרוב וגזר, זיתים דפוקים טובים, ועוד כמה שאני כבר לא זוכרת הכל נטרף והוגש מחדש שביקשנו, ללא תוספת תשלום יחד עם פוקצ'ה בשמן זית ושום , מנה עיקרית אנטריקוט 400 גרם יחד עם צ'יפס ביתי אך מעט שומני, וליד סלט מוקפץ של פלפלים אדומים ונבטים מנה ענקית ומשביעה, בעלי לקח המבורגר 300 גרם עם לחמניה שהיה מעט עשוי מידי אך הורגש טיב הבשר המעולה, נטרף במהרה למנות אחרונות אני קרם ברולה שהיה נחמד- למרות שאין לי למה להשוות זו הפעם הראשונה שלי והייתי מוכרחה לנסות, והזוג השני לקחו מנת עוגה חמה עם גלידה ושטרודל תפוחים נרשמה התלהבות יתרה, לבסוף חשבון של 470 ש"ח לא כולל שירות על 3 מרקים, 4 מנות עיקריות של סטייק והמבורגר בלחמניה וירקות, קרם ברולה, שטורדל תפוחים, עוגת שוקולד חמה תה עם נענע, הפוך 1 3 שעות של שיכרון חושים מענג ביותר מומלץ

Lear22

New member
נשמע טוב

בתחילת דרכי בצבא, לפני שהגעתי ליחידה המובחרת, שרתתי במטולה משהו כמו שלושה חודשים וכל שבת שהייתי עושה היינו הולכים לאכול שם ארוחת צהריים. מקום נחמד, אחד הטובים שיש ברחוב המרכזי של מטולה, שהיא ישוב חביב לכל הדיעות

למעלה