בת דור- באר שבע

n o a m o o s h

New member
בת דור- באר שבע

יש להם אתר אינטרנט? מישהו יודע מאיזה גיל אפשר לעשות מסלול הכשרה? תודה רבה :)

נועם rosen

New member
בערך...

הינה קישור. זה לא האתר שלהם אבל יש שם את הכתובת בבאר שבע וקצת מידע. מקווה שזה יעזור =] http://www.hoogle.co.il/activity_details.asp?activity=3358

אהלן.. אני למדתי שם. מקום מעולה

אבל נורא יקרררר.... מה זאת אומרת מסלול הכשרה??? מתחילים ללמוד שם מגיל 4 עד לאיזה גיל שבא לך.. חחח כאילו יש GRADE 1-6 ואחרי זה יש LEVEL 1-3 ואחרי זה פרלמנטרי ואלמנטרי שזה שלבי סיום.. ובכל שנה יש בוחנים מחו"ל ואת מקבלת תעודה על כל שנה.. במידה וסיימת את כל השנים בהצטיינות את מקבלת מן "תעודת סיום" ואת יכולה לגשת ללמד. או להמשיך באנסמבל "קמע"... אומנם צריך להבחן.

n o a m o o s h

New member
היי!

דבר ראשון- תודה על ההסבר! עכשיו, אם אני לומדת שם 3 שנים- (נגיד אני מתחילה שנה הבאה, עד י"ב) (עכשיו אני עולה ל-י') זה מספיק כדי לגמור בהצטיינות? או שהייתי צריכה להתחיל בגיל מוקדם יותר? דבר שני- דיברתי איתם אתמול בטלפון ואמרו לי שזה 3 פעמים בשבוע!!!! איך יש זמן למבחנים, בגריות, בצפר!!!??? נשמע לי הזוי לגמרי! במיוחד שיש לי עוד איזה 40 דקות נסיעה עד באר שבע! איך הסתדרת עם הלימודים?

מאיפה את בארץ?../images/Emo2.gif

חשבתי את מבאר שבע.. חחח אז תקשיבי, תלמדי רק קלאסי.. זה הבסיס ועליו בוחנים ונותנים את התעודות.

Unintende d

New member
3 פעמים בשבוע זה המינימום,

לפעמים עוד מוסיפים שעות במהלך השנה. היו מבחני קבלה לגיל שלך לפני חודש בערך.. אבל זה נראה פלצני לגמרי בטוח יקבלו אותך גם בלעדיהם. ואת צודקת זה יקר בטירוף! ודורש המון השקעה וזה די קשה להחזיק מעמד עם הלימודים.. אבל אפשרי! אם את רוצה ללמוד מקצועי כדאי לך ללכת על זה, בהצלחה!

n o a m o o s h

New member
אני לא יכולה לקחת רק יום אחד בשבוע?

למה חייבים לקחת את שלושת הימים? אני לא יכולה לקחת רק יום אחד? נגיד את היום שיש בו קלאסי + ג'אז...?

Only Dance

New member
אימון פעם בשבוע זה כאילו בלי אימון

מה זה שווה פעם בשבוע? השרירים מתקררים משבוע לשבוע אין שום התקדמות משמעותית ככה לא לומדים ריקוד. קאטי.

Unintende d

New member
זה הכל תלוי בגיל וברמה שלך

אם יש לך נסיון בקלאסי אני לא חושבת שיחייבו אותך ליותר מדי שיעורים, למרות שאני לא מאמינה שיתנו לך לקחת רק שיעור בשבוע... זו "השקעה לא בטוחה"

iris1231

New member
אני רוקדת בבת דור ב"ש

אין להם אתר, אבל מה שאת רוצה לדעת, אני יודעת... יש להם מין מסלול שנתי לאנשים אחרי ובגיל צבא בשעות הבוקר, ואת יכולה להצטרף לבית הספר למחול שמיועד לתלמידי בי"ס בשעות אחה"צ, אם לא אכפת לך לרקוד עם בנות בכיתה י'-יב'... אוליי אפילו קטנות יותר...

למעלה