בת דודה שלי מבת-ים

• פותח הנושא dojee
  • פורסם בתאריך

dojee

New member
בת דודה שלי מבת-ים

אמרה לי פעם
אתה יכול לצאת עם בחורה ולחיות איתה בזוגיות במשך שנים
אבל תכיר אותה באמת
רק אחרי הלילה הראשון של החתונה
לפי דעתכם היא צדקה

oneofus

New member
כמובן שלא!

אבל לא במובן הרגיל.
מגורים ביחד הם לא נישואים! וגם לא תרגול לנישואים.לוקח חודשים ושנים להכיר את בן הזוג.ובעניין הזה - אני מסכים איתה.
ומאידך - אין שום משמעות ללילה אחד. (אולי לבת ימית ...)

lolypop6

New member
אם אתה אומר שאפשר לדעת אחרי שנים של נישואים

אולי "הגילוי" הזה זה בגלל שהנישואים שינו אותה?

dojee

New member
אני הבנתי שהמסר שלה

שיחסי זוגיות כרווקים
הם לא אותו דבר כמו נשואים

Megie

New member
שטויות..

אלא אם יצאתם יחד שבוע ועוד לא ישנתם יחד ולא ראית אותה בלי איפור

dojee

New member
אני אומר מה ששמעתי מהרבה זוגות נשואים

יש הבדל בין אהבה לפני הנישואין ואחריו

sani48

New member
נו ומה שמעתה?

מה הם גילו אחרי הלילה של החתונה?חח

Megie

New member
ייתכן ויש הבדל

אבל הוא לא קשור בשום אופן ללילה שאחרי החתונה-אלא מופיע לאחר זמן ממושך יחד, כשהכל יוצא ומכירים גם נקודות שלא חשבנו שיצאו...אבל ממש לא משהו ש'צץ' פתאום אחרי החתונה..
אל תשכח שכמו שמתחתנים בקלות-כך גם מתגרשים בקלות..אין סיבה שמישהו ישחק דמות ואחרי הלילה יגיד "מוחעחע..הוא נפל לי ברשת" ואם זה בכל זאת קורה, כנראה שהתחתנו מהר מדי או שהיו שם אינטרסים סמויים..אבל לא קשור חאיזשהי התנהגות גורפת שנכונה לכל המקרים.

dojee

New member
עד החתונה הזוגיות היא כמו בסרט רומנטי

הלילה הראשון של החתונה מסמל שהסרט ניגמר
ומתעוררים למציאות האמיתית והאפורה
ואז לפי דעתי ברוב המקרים באה האכזבה
הנה דוגמאות

Megie

New member
אתה מערבב

זוגיות במשבר מגיעה גם בקשר ללא נישואין, אתה יכול למצוא מאות מקרים של זוגות שאחרי מספר שנים יחד ואולי אפילו בלי להרחיק לכת-אחרי פחות משנה, פשוט גילו שאין התאמה..

יכול להיות אצל זוגות של לפני הרבה שנים, כשהיה נהוג להתחתן אחרי זמן מאוד קצת של היכרות, זה ניקר יותר.. כי את הלקחים שבמציאות המודרנית-שלומדים אחרי שנה+ הם למדו באותו קצב רק בתור נשואים..
חוץ מזה, אין שום קשר בין המשבר לעובדת הנישואים.

מעבר לכך, איזה מסר אתה מנסה להעביר, מה בדיוק הנקודה שאתה מנסה להדגיש בסיפור? שלא כדאי להתחתן? אז אל תתחתן, גם זה כבר לא חובה, באירופה אפילו נהוג להביא ילדים ללא חתונה..אתה מוזמן בכיף, אם אתה בטוח שאז דברים יראו אחרת-לך על זה, אני בעד..כל אחד צריך ללכת לפי מה שטוב לו..זה לא אומר שאני אישית מסכימה עם הדרך הזאת, אך בהחלט מכבדת אותה.

שטויות במיץ

זה נכון שאהבה משתנה עם השנים אבל אם יום לאחר החתונה גילית דברים חדשים לגמרי על זוגתך משהו פה לא תקין.
אני לא גיליתי שום דבר על בעלי שלא ידעתי לפני וגם הוא לא גילה שום דבר חדש עלי. אני לא שיחקתי משחקים רק בשביל להתחתן ולכן לא הייתה מסכה שיכולתי להוריד מיד אחרי החתונה.

מה אגיד ומה אומר

כפי שנראה לי כרגע, אתה מחפש סיבות לא להתחתן.
משברים בזוגיות לא קשורים לחתונה דווקא. יש כאלה שחווים משברים דווקא אחרי שנים של נישואין ויש כאלה שחווים משברים הרבה לפני. ויש כאלה שחווים משבר אדיר כשהילדים גדלים ועוזבים את הבית.
דיכאון אחרי חתונה לא קשור לזוגיות אלא יותר לירידת מתח הענקית שיש מיד אחרי שנגמר היום שתכננת במשך חודשים.

אני עדיין חושבת שמה שהבת דודה שלך ניסתה להגיד זה שנשים משחקות אותה כמשהו אחד עד החתונה ומיד אחרי הופכות להיות משהו אחר. אני חושבת שהיא טועה, ואם זה מה שהיא עשתה בחייה הפרטיים, חבל לי שהיא עד כדי כך נואשת להתחתן.

dojee

New member
השערה שלי שאנו רואים מציאות אחרת

זה הסביבה השונה שבה את ואני חיים
עם אימאות חד הוריות, גרושים\ות
וזוגיות ללא חתונה

למעלה