בת גלימית בהצלחה

טילי66

New member
בת גלימית בהצלחה

פתחתי עכשיו את המחשב ושמחתי לקרוא שדברים מסתדרים אצלי יש ירידה במדרון היום היתי אצל בעלי וזה נורא היום הוא הרביצ בלי הכרה למחר הזמינו לו פסיכיאטור יתכן שאסע בבוקר גם לשמוע במה מדובר.אין לי כוחות נפש לדברים חדשים ובלתי צפויים.אין סוף להפתעות.מחר אני איהיה יותר חכמה או לא.אדווח תמי

תמי, תראי שמביקור לביקור תתרגלי מחוסר ברירה

אני מרגיש בין הורות שאמנם הביקור היום היה קשה, אבל קצת יותר קל יחסית לביקור הראשון. צודק?

תמי , תקראי מה שכתבתי

לפני שניות לגרשון בשרשור קודם, כשהדברים מתפוצצים בפרצוץ הם קשים, אבל אין ברירה צריך לעבור אותם, ואת תעברי כי אין ברירה. שיהייה לך מחר יום קל.. ושהכל יעבור ממול... לילה טוב, יקירה!

טילי66

New member
יענקלה הי

באיזה מהירות אתה עונה לא היה יותר קל כל פעם דבר חדש אני מגלה שהבנים מנסים לטשטש מפני אני מודאגת בקשר למחר נראה מה הפסיכיאטור יחדש אני עדיין לא החלטתי אם ללכת מחר בבוקר או לחכות מהצוות נחליט בבוקראחרי עוד שיחות עם בני הגב שאני מקבלת מהם זה מאוד עוזר לי אני מרגישה שאני לא לבד בים הסוער.לילה טוב ורגוע תמי

במצב החדש וההתחלתי הזה כדאי שתבקרי רק

כאשר את מרגישה שלמה עם ההחלטה. עוד יהיה מספיק זמן בעתיד לבקר אותו, ואז זה יהיה הכרחי מכמה סיבות. אני סבור שהבנים שלך, בגלל דאגת יתר, טועים. הם צריכים לתאר לך את המצב לאשורו. את לא ילדה קטנה שצריך להסתיר ממנה. זה רק משיג תוצאה הפוכה. תתאכזבי פחות אם יהיו פחות הפתעות.

למעלה