בת/בן זוג

אסתר770

New member
בת/בן זוג

בבקשה עצה..
איך מספרים לבן/בת הזוג שלוקחים תרופות באופן קבוע.. שזה יכול לגרום לבעיות וכד'?

googit

New member
אוקי...

תראי, אני יכולה לומר לך, כשההרגשתי בטוחהעם בן הזוג- שהיום הוא בעלי, את כל סיפור המחלה, וכמובן גם החלק של התרופות, הייתי מאוד כנה איתו, ספרתי לו שאני במעקב, לפני בררתי את עניין הפוריות (אני מדברת על משהו לפני יותר מעשור), אפילו בקשתי ממנו להתלוות אלי לאחד מהביקורים אצל הרופאים אצלם אני מטופלת, והשתדלתי להיות הכי כנה ואמיתית, עכשיו זה המבחן, אם הוא באמת אוהב ואכפת, הוא יישאר ויתמוך, אם זה מה שיפריע לו, אז כנראה הוא לא ראוי ולא שווה אותך.

אגב... היו כאלה שכשספרתי להם, הם ברחו והיום כשאני רואה איפה אני ואיפה הם היום, בחלקם נתקלתי בהמשך הדרך, אני אומרת איזה מזל היה לי, עם כל הכאב שליווה את זה בעבר.

תחשבי על זה,
בהצלחה
googit

אסתר770

New member
..

שאמרתי לו שאני חולת אפילפסיה , הוא אמר שזה לא אכפת לו ..
אבל לספר על פוריות זה יותר מלחיץ.
כל הכבוד על האומץ לקחת אותו לנוירולוג.. הם יודעים ממש להלחיץ.
מפחיד לספר כי הפחד ללדת ילדים עם מומים גורם לי אישית לפחד להכנס להריון.
תודה שחזרת אלי

googit

New member
למה את רצה כ"כ מהר??

קודם כל, כשאת מחליטה תהליך של קליטה להריון, הנוירולוג חייב לדעת על זה, מכיוון שיש גם עניין של תרופות שלוקחים ויש כאלה העלולות לפגוע בעובר ולכן משנים לתרופות בטוחות יותר ומתאימות יותר להריוןן. דבר נוסף כמו במקרה שלך גם במקרה שלי, כל תהליך הקליטה והמעק בהריון הוא תחת פיקוח רפואי של מרפאה להריון בסיכון שעוקב אחרי התפתחות ההריון, לכן הייתי ממליצה לך לעשות הכל דרך בי"ח מסודר, אני עשיתי את התהליך דרך בי"ח בלינסון שם ישב גם הקרדיולוג שלי, והכל עבר בשלום.
חוצמזה, לפני תהליך הקליטה להריון עושים בדיקה גנטית לשלול מחלות/תסמינים העלולים לפגוע בעובר, ואת זה שניכם עוברים לא רק את.
אם תרצי לשאול עוד דברים/להתייעץ תשאלי פה או בפרטי מה שנוח לך.

googit

עדידי127

New member
כנות

אני מסכימה עם מה שנאמר פה קודם - כנות ופתיחות הן הבסיס לקשר זוגי.
אני סיפרתי לבעלי בפגישה השנייה שלנו. ידעתי שאם זה רציני אז הוא לא ילך ואכן הוא נשאר.
בכל הריון יש סיכון ויש אפשרות לפגמים. אצלנו הסיכוי טיפה יותר גבוה אבל עדיין הוא קטן מאוד.
מומלץ לבצע בדיקות וביקורות לפני הכניסה להריון ולשתף את הרופאים המטפלים - אפילפטולוגית, נשים, משפחה. איתם מבצעים ביקורת שוטפת ובדיקות, על מנת להפחית את הסיכונים ככל הניתן.
בסופו של דבר גם נשים עם אפילפסיה יולדות ויש להן ילדים מקסימים.
אל תתעלמי מהסיכונים אבל תתרכזי בדברים הטובים.

אסתר770

New member
..

תודה רבה,

אני דיי חדשה באתר, ואני חייבת להודות שמאז שאני כאן
אני הרבה יותר רגועה..
הכרתי בחיים שלי רק אישה אחר חולת אפילפסיה כבת 50 ויש לה רק בת אחת
שנולדה אחרי 20 שנות נישואין וזה קצת הלחיץ אותי.
מודה וכולכם!

חייםלוי

Member
מנהל
זה רק מקרי שנולדה לה בת אחרי כל כך הרבה שנות

נישואין. סביר להביח שאין לזה קשר לאפילפסיה.
אני מכיר די הרבה נשים, יש גם בפורום, שילדו ילדים בריאים וחמודים

googit

New member
היי

אם תרצי לשאול שאלות שהן קצת אישיות/אינטימיות הקשורות לאלפילפסיה, את מוזמנת לפנות אלי גם בתיבה הפרטית.
בהצלחה
googit

אסתר770

New member
חצי עבודה...

התחלתי לספר לו... אמרתי שאני לוקחת כדורים
אבל קשה לי לספר על הסיכונים בהריון.
אולי אני אלך איתו לנוירולוג שלי...

תודה

למעלה