בתקווה שאתם טועים.

candybox

New member
בתקווה שאתם טועים.

כשספרתי שהוא השתכר, שוב... וכשספרתי שהוא הפיל אותי בכח על הרצפה, ועוד באמצע אירוע עם מלא אנשים מסביב, וכ``כ כ``כ התביישתי... וכשסיפרתי שהוא תפס אותי כ``כ חזק שזה כאב, וכשסיפרתי שהוא ניסה בכח לנשק אותי, וכשסיפרתי שבלי כוונה הוא החטיף לי סטירה, וכשאמרתם לי שזה לא בסדר והגנתי עליו, וכשאמרתם לי מה היה יכול לקרות אם לא היו אנשים מסביב כדי להרחיק אותי ממני ואמרתי שזו סתם הגזמה, ואז..... ואז היינו ביחד ביום שישי, וסתם בשביל הקטע, חשפתי את כל הסימנים הכחולים על הידיים והרגליים והוא צחק, ``וואי, זה ממני?`` ואז... ואז כשידיד שלי הסיע אותי הביתה, ודברנו על אותו הערב, כשכולם שם חוצממני היו שיכורים ועשו שטויות וכשדברנו על ההוא, שהשתכר כ``כ והפך אלים ואמרתי ``וואי, ואם היינו רק אני והוא לבד?``, וידיד שלי ענה לי ``נראה לך? בחיים לא הייתי משאיר אותך לבד איתו`` אז פתאום חשבתי לרגע שאולי אתם צודקים. אני מזה מקווה שלא.

דוVשה

New member
בתקווה שאת תביני

שלמרות שזה נראה מקרה חד-פעמי. שלמרות שקשה להאמין שהוא באמת ככה.... שלמרות שאני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא ישאירו אתכם לבד אפעם [!!!!!!] אני מקווה שתביני שהם לא טועים. ילדה, אל תתני לי לדאוג יותר מדיי טוב?

candybox

New member
מתוקה...

לדאוג? לי? אפפעם חומד! זוהי דאגה מבוזבזת! תאמיני לי, לא שווה את זה. מקווה שאת מרגישה יותר טוב ממי.

ואני חשבתי...

שאת הויכוח הזה, כבר סיימנו... וסיכמנו, שאת כן שווה את זה. ואפילו, כמו שליטון <את זוכרת, נכון?> פה אמר, הרבה יותר מזה. <וליטון לא טיפש.> ואם לא? אז, אני אגיד את זה שוב. את שווה הרבה יותר מזה. טוב בובה?

דוVשה

New member
מרגישה יותר טוף תודה =-]

ודואגת... כי כ``כ קל לפרש דברים כאלו לא נכון... דואגת יותר ממה שאת יודעת [אבל יש לי למי לנדנד שינדנד בחזרה לך כי כבר יימאס לו מהנדנודים שלי ואז כבר יימאס לך מהנדנודים שלו ו... יייווו כמה אני מדברת....] קיצ`ר, יש אנשים טובים טובים טובים סביבך שדואגים לך ואת כבר יודעת את הדרך הנכונה נכון...?

מורני !

New member
קנדי

את כן שווה את הדאגה וגם הרבה יותר מיזה... אבל את הנאומים שלי אני שומרת לזמן שבו אני לידך.... ובקשר למה שכתבת... אמרתי כבר אז את דעתי. רק שמחה שאת בסדר. אוהבת אותך..

חיננית

New member
הם צודקים.ועוד איך

לא מכירתך, לא מכירתם , אני פעילת מסלן והסטטיסטיקות זועקות זרקיהו אל תיפגשי איתו יותר הוא לא שווה את זה ומיחקיהו מליבך ממוחך המשיכי הלאה ובחיים אל תרשי לאף אחד לעשות לך מה שאינך חושבת שמגיע לך.. וזה לא מגיע לך ולא לאף אחת אחרת. ואל תקשיבי למתק שפתיו זה חלק מהרפרטואר שלהם. יש גברים אחרים נהדרים בחוץ עברי הלאה . !!!

רותי ב.

New member
קנדי,

ועוד איך צדקו כל אלו שאמרו לך שמשהו לא טוב קורה בקשר הזה, וכחולים על הידיים והרגליים לא אמור להיות עסקת חבילה של שום קשר, בטח לא צחוקים על זה, בטח לא אלימות, כי זה לא..

למעלה