"בתענוגות" "בקטנה"

נעמה 101

New member
"בתענוגות" "בקטנה"

משפטים של סטיב פרנקל.מה אתם אומרים עליו? ובכלל מה אתם חושבים על כל התוכנית הזו? לדעתי עולות כמה שאלות מוסריות בכל המתיחה הזו! מה דעתכם???

shellush

New member
תראי....

אני לא מתיימרת להיות צופה בתוכניות איכות בלבד, יש גם זבל תת רמה שאני רואה בטלוויזיה, מודה. אבל במקרה של הסטיב הזה, זה משעמם, למה יעניין אותי סדר יום של איזה עארס אחד רק בגלל שזה מבוים ע"י יגאל שילון?! בגלל שיש שם סלבריטיז? סורי, לא קונה. ראיתי רק את הפרק הראשון אחרי שכ"כ הרבה דיברו על זה ובסוף אמרתי "זה הכול?" אני בעד צחוקים והסתלבטות אבל זה כבר לקחת את זה TOO FAR. ממש כך! אם הייתי מגלה שעושים לי את זה, הייתי תובעת אותם! אבל אני סומכת על האנשים הקרובים לי שיודעים שלא הייתי מסכימה לזה ולכן גם הם לא היו משתפים פעולה. יש הבדל בין לעשות מתיחונת שנמשכת כמה שעות לבין מה שעשו כאן עם הסטיב.

dgrwkl1

New member
איך זה קשור לפורום סקס.????

אני מזמין אתכם לדבר על התוכנית בפורום "טלוויזיה". כאן זה פורום סקס. נועה'לה--אני עושה את עבודתך....שמת לב? :) :)

shellush

New member
צודק! אבל החלטתי שאם כבר....

השאלה הזו הועלתה ואם כבר משעמם לי על הבוקר...

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif חתימות ? ! ? ! ?

לא יודעת איך האחרים אבל לי יש קשיי הבנה קלים
כשחתימה משתרעת על פני חצי מסך המינימום לדעתי הרצוי, זה להפריד אותה מהתוכן הרלבנטי (שלמשל במקרה הנ"ל תופס חצי שורה) בקו... / כוכבים.../ חתול..... אנא אערף... מילא שיר.. אבל בדיחה? כמה פעמים אפשר לראות את זה? זהו. אמרתי. בבקשה לא להפגע לי זה מפריע. ------------------------ *************************
אין חתימה

shellush

New member
דווקא אני מסכימה איתך ולכן...

אני באמת משנה את החתימה כל הזמן, כי לא יכול להיות שהחתימה ספציפית מתאימה לכל יום... ואני לא נפגעת חומד! ברוח טובה... אני תמיד מעדיפה כנות!!

"המופע של טרומן"?סרט מצוין

ייחודי ומאוד טוב, אה רגע את מדברת על החיקוי העלוב? לא אוהב חיקויים זולים במיוחד כשעולים יותר, ש-י-ע-מ-ו-ם

למעלה