בתי

ציפקה777

New member
בתי

שלום קרן, בתי בת 18, היא ילידת 10.1.90, תאריך הלידה שלי 18.9.53, הקשר שלי איתה קשה לי, אני לא מצליחה להבין את המניעים שלה לתגובות שלי, קשה לי להבין אותה, היא מאד שונה ממני, המצב קשה לי, היא הבית שלי , אני מאד רוצה להרגיש קרובה אליה, אך היא מאד סגורה, לא מספרת הרבה ממה שקורה לה. אולי יש לזה קשר לתאריכי הלידה שלנו. אשמח לקבל תשובה. חג שמח. ציפי

יש הרבה קשר לכל דבר הנקרא

מערכות יחסים ולא רק לתאריכי הלידה שלנו . היא עברה וחוות ילדות לא קלה שהשפיעה ועדיין משפיעה ולכן הקשר עם אימא דומיננטי לטוב ולרע אני יודעת שקשה אך הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות ולעזור הוא לתת לה ספייס ולא לנסות בכוח הקשר שלכן מאופיין בהרבה דומיננטיות ,הגיון ורצון לשליטה על ידך , את מנסה להבהיר לה הרבה דברים מתוך החוויות שלך ומתוך הנסיון שלך ובעצם הכל מתרכז בסופו של דבר ברצון לשלוט ול"עזור " בקבלת החלטות בחייה . מהמקום הזה היא רק תנסה לברוח והיא עקשנית לא פחות ממך. בברכה וחג שמח \,קרן

ציפקה777

New member
בתי

שלום קרן, את מתכונת לחוית ילדות מסוימית, למה? אשמח שתעני לי על זה, במידה ואת יודעת, אולי אוכל לעזור לה יותר אם אדע מה. הקשר בינינוי באמת דומיננטי, אנחנו מדברות די הרבה בטלפון\, היא באה אלי, אך בכל זאת, אין בינינו את השיחות כמו שאני מדמיינת לי בראש, כמו שהייתי רוצה שיהו לי עם הבית שלי, יותר פתוחות, יותר כנות. את באמת חושבת שאני רוצה לשלוט בה? לא קל לקבל דבר כזה, אלו דברים שלא מודעים אלהים, נכון? אני דוגאת לה שלא תעשה שטויות שבסופו של דבר יעלו לה "ביוקר". את לא חושבת שזה חלק מהתפקיד שלי בתור אמא,לכון אותה, להדריך אותה? אני באמת מבקשת הדרכה, זה לא בא בציניות. קשה לי שהיא באה אלי , סתם יושבת, לא מדברת הרבה. אולי מספיק לה להרגיש שהיא איתי, בלי לדבר יותר מידי. תודה על התשובה, מחכה להמשך. אנסה לברר עם אצמי איפא הדאגה ואיפוא הרצון לשליטה. המשך חג טוב. ציפי

למעלה