בתי קפה - אזהרה

Neta558

New member
בתי קפה - אזהרה ../images/Emo36.gif

לא כל מה שסויה טבעוני! רשתקופי בין פורסמה כידידותית לטבעונים מאחר שניתן להזמין שם את המשקאות עם חלב סויה. היום היינו שם, והמוכרת הסבירה לנו שאם אנחנו מאד רגישות לחלב, אז שנדע שבמשקאות שונים האבקה היא חלבית. הכוונה היא לכל המשקאות בטעם שוקולד\וניל וכו'. שימו לב ובידקו לפני שאתם מזמינים. ובכל מקרה, נראה לי שכדאי להתחיל להציק לבתי קפה קטנים ומסוגננים שיביאו חלב סויה. יש זה יותר ויותר לקוחות לאחרונה, ובבתי קפה קטנים זה דוקא יכול לתפוס כגימיק נחמד...

tali_le

New member
זה לא יעזור.....

כי כרגע, כמו שאמרו לך בקופי בין, האבקות משקה עצמן הן חלביות וככה זה בעצם בכל מקום ... טלי שמבטיחה לבדוק את עניין הפאב הטבעוני ביום א'

Neta558

New member
זה כן יעזור

כי רק המשקאות שוקו\וניל שלהם לא טבעונים. קפה עם חלב סויה זה מצרך מבוקש בהחלט בקרב הטבעונים. אפילו אני, שלא מרבה לשבת בבתי קפה ולא ממש אוהבת את זה, אשמח לשבת מדי פעם במקום שיכין לי קפה כלשהו עם חלב סויה! מה את אומרת, נתחיל בנוקטורנו?

אולי נערוך איזה רשימה,

של כל בתי הקפה שיש בהם אופציות לטבעונים, ואז נצרף את זה למאמרים.

Neta558

New member
מוזמנת להרים את הכפפה...

אני בקושי נכנסת לבתי קפה, כך שאין לי הרבה מידע. את מוזמנת להתחיל רשימה, בעזרת שאר הגוש דנים. ירושמלים-מי מכם גר בבתי הקפה הרבים שבמרכז העיר? הרתמו למשימה! חיפאים-מישהו? <המערכת מתנצלת בפני כל אלה שאינם גרים בישוב עם בית קפה>

hilase2

New member
ומה עם הרעננים?

דווקא איזור השרון מפוצץ בבתי קפה. (טוב, אין לנו פאבים ודיסקוטקים). קפאין ברעננה מגיש קפה עם חלב סויה.

Neta558

New member
גם!

סתם התמקדתי בערים הגדולות, בשרון באמת יש המון בתי קפה... בהזדמנות אני אנסה לבדוק אפילו במודיעין
(ואם במודיעין-אז ממש בכל מקום)

hilase2

New member
בית קפה "קפאין" ברעננה

זה במרכז גולן. אני לא זוכרת את השם של הרחוב.. זה בין בית מאפה "פרומה" (מקום מצויין גם כן, בטח יותר מלחם ארז והרבה יותר זול.. אבל זה לא קשור כרגע) ובין רח' מגדל. (ז"א, רחוב לפני מגדל אם מגיעים מכיוון כפר-סבא).

rastotman

New member
יש גם קפאין בחיפה בכרמל

אולי זה סתם שם נפוץ, אבל שווה בירור
.

למעלה