בתי קברות...

dragon charm

New member
בתי קברות...

שאלה לי אליכם. האם בתי קברות משפיעים במובן כלשהו על החיים? הכוונה האם מבחינת רוחות רעות קירבה לבית קברות יכולה להביא נזק, או שלגור מול בית קברות יכול להביא דברים רעים?

Bartal j

New member
אני לא חושבת שזה אמונות..

הבית של סבתא שלי שתנוח עליה השלום היה מול בית קברות וכל פעם שישנתי אצלה בבית ישנתי בחדר שישר השקיף על בית הקברות ולא פחדתי בכלל ,בגלל הכל זה סיפורים של אנשים שהמציאו דברים כדי שאנשים יפחדו (אני שמעתי מלא כאלה ) ואני מודה אומנם זה לא נעים להיות בבית קברות ,אבל זה לא מסוכן ואני חושבת שמה שהולך לא חוזר. וברגע שהוא עובר את השער הזה שבין בחיים למוות הוא לא יחזור (אלא אם לא מחזירים אותו אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי). ובכלל בית קברות הוא אזור טמא ובגלל זה תמיד צריך לשטוף ידיים לפני שיוצאים משמה אבל לא נראה לי שיש שמה איזה אנרגיות רעות להפך רוב האנשים שקבורים שמה הם אנשים תמימים ... ועצה שלי: אבא שלי תמיד אמר לי : בר תפחדי מהאנשים שחיים לא מהאנשים המתים לתשומת ליבך...

CAT4

New member
מה שיהי בעבר

בעבר כלומר במאה ה18 אנישים היו קוברים את בני המשפחה המתים שלהם ליד הבית שלהם בגנה ליד הבית באמונה שאנשים שהם אהבו ימשחו להיות קרובים אליהם. ככה שאני לא חושב שלגרום ליד בית קברות יכול להיות דבר רע ולא טוב הוא כמו לגור ליד גינה גדולה.

dragon charm

New member
אני לא בקיאה בנושא...

אז זהו, שלי אישית אין פחד מזה או חרדה כלשהי.. אבל יש אנשים שעצם העובדה שהבית שלי מול בית קברות מעבירה בהם צמרמורת..

אהההמממ

אני סתם קפצתי לפה לביקור, בכל מקרה אני גרה מול בית קברות וברוך השם טוב לי ולמשפחה שלי... באמת כשעברנו לפה הרבה אנשים אמרו לנו שזה לא טוב לגור מול בית קברות אבל באמת שזה שטויות, מאז שאנחנו גרים פה הכל טוב והחיים שלנו רק נהיים יותר טובים.

האפור

New member
אני...

17 שנה גר ליד בית קברות..ולא יכול להיות יותר טוב מזה!:)

GLORIOUS

New member
תראי..

מבחינה כללית זה לא ממש בעייה. וכמו שהזכיר כאן מישהו הרי לפני המון זמן היו קוברים מתים בחצר הבית.. אם זה היה מזיק הם לא היו עושים זאת. תאמיני לי.. אבל באופן כללי יש כל מיני אמונות טפלות ואמונות בכלל.. שמאמינים שמוות זה דבר מפחיד ובתי קברות זה שיא הפחד ומת זה דבר טמא ועושה נאחס וכאלה.. זה אולי גם בגלל הדמיון הפרוע של אילה שעושים סרטי אימה.. תמיד יש שם כל מיני בתי קברות ושלדים כאלה מפחידים שאני בטוחה שאינם קיימים במציאות. בקיצור: מוות זה דבר טבעי ונורמלי, בתי הקברות הם הבית של הגוף הפיזי לאחר שהנשמה עזבה אותו ובכלל.. נשמות הן דבר לא מזיק. הן כאן כדי להמשיך להיות קרוב אלינו או כדי להדריך אותנו כשאנו זקוקים להן.. אז אל תדאגי.. מקסימום תשמחי שיש לך שכנים שקטים..

dragon charm

New member
לא דואגת

פשוט רציתי לברר את זה. שמישהו אחר יגיד לי ככה. קיבלתי את מבוקשי. תודה. וחבל ששכני מלמעלה לא שקט ושבית הקברות רק מולי. אני רואה כבוד מסוים בבית קברות, בית קברות צאי-זה שמולי. זה אנשים שהקריבו חייהם למדינה ולבטחון שלנו.

למעלה